Nagy visszhangot váltott ki Gerendás Péter nyílt levele, amelyben azt írta, anyagi okok miatt elhagyja Magyarországot. A művész drámai írásának ellentmond, hogy Budapesten egy többmilliós Lexus volánja mögött kapta lencsevégre a Bors.

Csúnyán leégett Gerendás Péter. Az ötvenhét éves művész Székhelyi Józseffel közös zenés előadására készült szerda este, ami nem volt felhőtlen siker, hiszen szinte senki nem vette meg a 2300 forintos jegyet - írja a Bors.

Luxusautóval jár a csóró Gerendás

Munkatársaiknak az utolsó pillanatban még sikerült elcsípniük az utcán zavartan toporgó Gerendást. Sajnos a beszélgetés közléséhez nem járult hozzá, de láthatóan feszengett a helyzet miatt, aminek okát talán ő maga sem értette.

Az, hogy valójában csóró vagy jómódú Gerendás, a mai napig nyitott kérdés, de vitathatatlan, hogy az önbizalmában mélyen sértett művész szerda este egy Lexusszal hagyta el a színház utcáját - írja a Bors.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

genyó kapitány
Ti ezt nem érthetitek!
Szomorú nap amikor az ember rádöbben, hogy szegény. :(

Amikor kénytelen prémium üzemanyag helyett normált tankolni a lexusba, vagy amikor a kobe marhát sültkrumplival kell enni. Amikor nem tudjuk megvenni a megjelenés napján a legújabb platinából készült egyedi iphone-t, amikor le kell mondani a 4 m képátlójú plazmatévéről egy 3,75 m-esre. Amikor otthon kell vasalni az Armani öltönyünket és nem vehetünk csak hetente egy olasz rinocéroszbőr cipőt. Vagy amikor a kaszinóban nem dobhatunk 2-3 milliónál többet kedvtelésből ruletten a nullára. :(

Ez az igazi mélyszegénység.
És akkor a sok hülye meg jön, hogy elviszi a bank a devizahiteles lakását!
Hát miért nem költözik ki akkor a vidéki villájába, kérdem én?
Vagy csökkentse le a személyzet bérét, ahogy én tettem!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lenhardtibolya
Megpróbáljuk elviselni a hatalmas veszteséget, hogyha elhúz innen ez a tehetségtelen un. "művész". Viheti magával Székhelyi "művész urat" is, aki ugyancsak folyamatosan panaszkodik, és acsarkodik.
honeykiss
az nem igaz amit kérdeznek...mindegyk sír mint a f...ősk...va...elmehet mind a francba,el sem tudják képzelni,hogy mi az igazi megélhetési probléma...
genyó kapitány
Ti ezt nem érthetitek!
Szomorú nap amikor az ember rádöbben, hogy szegény. :(

Amikor kénytelen prémium üzemanyag helyett normált tankolni a lexusba, vagy amikor a kobe marhát sültkrumplival kell enni. Amikor nem tudjuk megvenni a megjelenés napján a legújabb platinából készült egyedi iphone-t, amikor le kell mondani a 4 m képátlójú plazmatévéről egy 3,75 m-esre. Amikor otthon kell vasalni az Armani öltönyünket és nem vehetünk csak hetente egy olasz rinocéroszbőr cipőt. Vagy amikor a kaszinóban nem dobhatunk 2-3 milliónál többet kedvtelésből ruletten a nullára. :(

Ez az igazi mélyszegénység.
És akkor a sok hülye meg jön, hogy elviszi a bank a devizahiteles lakását!
Hát miért nem költözik ki akkor a vidéki villájába, kérdem én?
Vagy csökkentse le a személyzet bérét, ahogy én tettem!
hallgatag
Hááááát, van itt a propin egy pár " ujgazdag" aki LEXUS-sal jár, és hangoztatja, dicsekszik is vele...Igaz, hogy ezek többsége a Banké, igy bármikor megtörténhet, hogy kedden még van autó, szerdán meg nincs, elviszi a Bank, és oda az eddig befizetett zseton is...
Gerendás botfülü meg elhuzhat mondjuk Romániába...ott király lehet.
Ide egy vicc:

Süket zongorista és vak dobosa játszanak egy bárban
Dobos kérdezi:
- Táncolnak már ???
Mire a zongorista:
- Miért , játszunk már ???
:)))))))
szaboria1
@hallgatag: Egyre gondoltunk, lehet Ő ajándékozta Gerendásnak a LEXUSt.
silber13
@hallgatag: Amúgy egyet is értek mindennel, de Gerendás botfülűségére tett kijelentésed igazságát erősen kétségbe vonom. A többi OK.
hallgatag
Nem lehet, hogy a képen a Lexus elött álló Lada 1200-esben ült, és mögüle kihajtott egy Lexus " véletlenül "???
Nem látszik a soför...elképzelhetö, hogy egy fideszfan vezethette, aki " véletlenül " arra parkolt ???Vannak ilyen véletlenek az életben...
kedwes
Valószínűleg, jó helyre jutott ama nyílt levél. Az "égiek" meghallgatták könyörgését. Most, hogy "jobbra" fordult a sorsa, végre kiélheti magát. ne sajnáljátok tőle. Inkább, azt kéne jól felbillenteni, aki ide "segítette".
rip
@genyó kapitány: Jól kipihented magad... :)
Jót nevettem
genyó kapitány
@rip: Persze most nevetsz!
De ha majd el kell adni a luxusrepölőgéped és muszáj lesz helkopterrel járnod, mint a szegények akkor mi lesz?
Ha majd google részvények helyett húszezresekkel kell begyújtani a kandallóba? Tudod te milyen büdös az?
Amikor golf helyett teniszezni kell járni??? Járjak teniszklubba, mint a munkanélküliek? Álljunk már meg emberek!
Hová fajul ez a világ?
varrólány
Nem értitek, lehet hogy keveset tud tankolni.:-))
Tootsy
Nos, szerintem zenesznek jo, - ertek hozza - de kicsit koran irta meg azt a levelet...

Kulonben mit csodalkoztok? Az eredeti hirben benne volt, hogy mindenet eladta, azert, mert keszul kulfoldre. Abbol igazan vehetett egy Lexust, ami lehet, hogy TENYLEG a banke, es ma van, de holnap mar csak a hult helye,...Es a benzinkutnal ugyanazt a megjegyzest teszi, mint a szoke no:
"Dragul a benzin? En most is csak 5000 forintert tankolok!?"

Es a gyerekeket megse gyomoszolheti egy Trabant 501-be...
Eddig azert egy kicsit szimpatizaltam Vele, mert zenesznek jo, de tenyleg, ha mar megirta ezt a vihart kavaro levelet, meg egy joadag politikat is belekavarva, akkor miert is nem huzott mar el? En mindenesetre egy ilyen bejelentes utan nagyon gyorsan elhuztam volna... Lam, meg a nyilvanossag elott elo emberek is kepesek a szajukbol s@gget csinalni,...
genessiss
Megint mindenki ítélkezik egy tehetséges ember felett egy Bors - szennylap- cikke kapcsán úgy,hogy bármit is tudna az igazságól vagy a részletekről.Valószínűsíthető, hogy szponzor autóról van szó.. istenem, csak ezt tudja a magyar? Áskálódni, kritizálni, irigykedni, megmondani??? csak ez megy? könyörgöm, hova jutott ez az ország...
genessiss
nos, azóta mint kiderült, egy 9 éves max 2.5 millió értékű autóról van szó, amiben 350 000 km van. A levelében is említette,hogy hitelre vette (már akkor is 200e volt benne) több évvel ezelött. 57 évesen, Liszt Ferenc díjasként ezért kellene szégyenkeznie? Ennyit sem érdemel? ráadásul nem lopott pénzből hanem abból a tehetségéből amit "aprópénzre válltott"az elmúlt évtizedekben, úgy,hogy felnevelt és nevel mellette 9 !! gyermeket , tiszességes , becsületes magyar álampolgárként.Ha csak azt nézem , hogy az én szüleimnek mennyi lemondással járt két gyereket nevelni, akkor végig lehet gondolni mit jelent ez 9 gyerek esetében.Szóval ezek után ezzel találja meg egy mocsok firkász undorító stílusban plussz kattintásért, még 100 olvasóéert, Ti pedig felültök neki! (tiszt. a kiv.)Kérek mindenkit, kicsit gondolkodjon mielőtt belerúg az elédobott prédába ! Meg kellene próbálni megérteni egymást - jelen esetben az ő helyzetét , kifakadását a levelében- , és figyelni egymásra.Nem valószínű ha tejben -vajban fürödne tollat ragadott volna! Ha pedig nem érdekel a másik sorsa mert elég a saját bajod, attól nem lesz jobb ha alaptalanul bántasz és rátartassz a másikra! peace
zipper
@genessiss: Így, ahogy írod ! Néhány szerencsétlen azonnal rábukott a Lexusra,mint gyöngytyúk a takonyra, mire kiderül, hogy egy nem egyhetes autóról van szó !
Igazából nem a Lexus szúrja a szemüket, hanem gerendás zsidó származása - oszt' jó napot !
Pálinkafőző Rézüst
Ethernyó is ilyesmivel jár. Pedig nem tett semmit a Hazáért, Gerendással ellentétben! Egyikük sem magyar, de Gerendás azért valamit, (nem keveset) tett az országért, kultúrájáért,, megbecsüléséért... Hoppácska!!
Pálinkafőző Rézüst
@lenhardtibolya: ma, 07:24-re: téged is vihet. Te nagyon magyar ellenes vagy. Miért?
Hagyjad a magyarokat magyaroknak lenni. Sztem a Gerendás magyarabb, mint te, (név alapján is) és amit tett az országért is.
genessiss
@Pálinkafőző Rézüst: A legborzasztóbb az, hogy az irományát 5 -en lájkolták.. un."művész" - írja.. döbbenet.Sajnálni tudom csak..
Pálinkafőző Rézüst
@genessiss: azt nem néztem. De nem is érdekel, vannak itt jónehányan fizettett kommentelők..Lelkük( ami nincs) rajta.
lenhardtibolya
@Pálinkafőző Rézüst: Nem helyes a megállapítás, miszerint én magyar ellenes volnék, éppen ellenkezőleg igaz. A nevem - a férjem után kaptam - valóban németes, de az ő felmenői Budafokon a pezsgőgyártásban jeleskedtek, tehát Magyarországon hasznos munkát végeztek, ahogy azóta mindenki a családunkban. Gerendás egy gyenge képességű zenés, aki megsértődik, amiért nem kap elég lehetőséget a fellépésre. Talán kötelező lenne őt és a társait azért pátyolgatni, mert "védett" származású? Annyira magyar, amennyire a hozzá hasonlók, akik elhúznak Magyarországról és kígyót-békát mondanak a Hazára. Az ilyenek tényleg menjenek inkább!
genessiss
@lenhardtibolya: egyet magyarázz meg nekem, mi alapján ítéled meg Őt gyenge képességű zenésznek? Tudod az a baj, hogy amikor ekkora butaságot írsz, mert tájékozatlan vagy és együgyü akiben fortyog a rosszindulat, akkor válnak a szavaid teljesen komolytalanná!! Ne haragudj de rendkívül szánalmas vagy az okfejtéseddel..
Pálinkafőző Rézüst
@lenhardtibolya: nagyon nagyon zsenge magyarázat! Főleg hogy a férjedre fogsz valamit, ami való! Nem szégyelled magad??, A budafoki pezsgőgyártásban nem a németek jeleskedtek, hanem kik is??? Na kik?? Ibolyka, árnyékra vetődtél, lukra futottál, entero lettél, mindegy minek nevezünk...hazudtál...Nem kellene, emelkedj felül magadon,ha a súlyod ebben nehezít is! :)))) Nem vagy egyedül...:))
nehogymá
@genessiss: kárpátia fan,igaz magyar azt hallgat
lenhardtibolya
@Pálinkafőző Rézüst: A férjemre fogom azt, hogy a nevét viselem? Nincs itt valami ostobaság? Én nem vetődtem árnyékra, hiszen ismerem a család történetét, hazudni pedig kizárólag a balfékek szoktak, pl. egy ilyen "pálinkafőző rézüst", akiben annyi a rosszindulat, hogy egy csepp is sok lenne belőle, de több van. A súlyommal kapcsolatban nem is értem mi a probléma, és az ibolykázást sem kedvelem, ám sajnos itt néhány suttyó-bunkó ezzel nem foglalkozik. Nem szándékom magyarázkodni faragatlan figuráknak, de nem is tűröm a sértést!
Pálinkafőző Rézüst
@lenhardtibolya: Aaaaaaaaaaaaaaaajjjjajjjjj, nagy a baj, ha nemteccik mán ismerni az értő olvasást sem! A humorérzékről nem is beszélve, az sosem volt a neobolsik ismérve...:))) Engedd el magad, (persze ne nagyon, mert összetörik valami,, na én is 120 kg vagyok, tehát nem személyeskedés..:))...) Csak nyugi, és a tényeket nézegessed!!!
nyanya001
@lenhardtibolya: Nem a Törley volt a budafoki pezsgős ?
Pálinkafőző Rézüst
@lenhardtibolya: naszóval az elvtársnő miért is magyarkodik? Miközben köze nincs hozzá?? Jah az én nevemet megtudhatja a 2 besúgónál...még a címemet is, ez a mániátokkkkkkkk,,,,:))))
1, csizmás
2 entero
lehet náluk adatokért koldulni...:)))
lenhardtibolya
@Pálinkafőző Rézüst: Nem érdekelnek az adatai, ahogy "becses" személye sem rokonszenves, mert árad Önből a gyűlölet mindenki iránt, aki nem fúj egy követ a bolsikkal. Én nem vagyok elvtársnő és nem magyarkodom, egyszerűen magyar vagyok. (Ja, és nem vagyok 120 kg...)
Pálinkafőző Rézüst
@lenhardtibolya: a gyűlölet ott erededzik, ahonnan azt erededztetik... teccik tunni???
és az te vagy maga...,,nézzél tükörbe, elvtársnő!!
lenhardtibolya
@Pálinkafőző Rézüst: Szánalomra méltó ez a vagdalkozás, főleg így Pünkösd előtt, amikor a lelkünket meg kellene tisztítani. Ja, bocsánat, ez egy baloldali portál, ahol azt sem tudják, mit jelent Pünkösd...
tigris5
Biztos,hogy a fidesz kegyeibe van ezért lehet mindent megtennie.
Bástya Elvtárs
Ez ilyen! Mutatni akarok kifelé! Van valakinek 60 éves korára sem nő be a feje lágya! Felfigyelnek rá, NAV, stb.
Ahelyett hogy venne egy Suzki SX4-t?!
hallgatag
@Bástya Elvtárs: Vagy egy Wartburgot, mint pintérelvtárs...és ugy spórol milliókat, milliárdokat !!!( havi 47 ezerböl...)
nyanya001
@Horizont: Így Pünkösd előtt, gyűlölködve , várja a Szentlélek eljövetelét !
nyanya001
@Horizont: Eközben az elmúlt rendszernek ( értsd Kádár kormány )
maximális haszonélvezői voltak !
lenhardtibolya
@Horizont: Biztos, hogy én vagyok szánalmas?
lenhardtibolya
@Horizont: Talán onnan gyanakszom, hogy nem az ünnepre készülődtök, hanem acsarkodtok. Miért is? Tényleg nincs semmi olyan terület, ahol egyaránt örülhetnénk?
Mobil123
@Horizont: Hát légy jó Anyós:-))) Ne b@szogasd a menyed :-)) ( bocs )
Mobil123
@Horizont: Na a távolság már előny:-))) Kivánom, hogy mielőbb Nagymami légy !!:-))
lenhardtibolya
@Horizont: Szívből gratulálok az ifjú párnak és kívánom, hogy segítse házasságukat Isten jó szándéka! Igen, ennek lehet örülni, amikor a gyermekeink boldogok. Én persze már idősebb vagyok, tehát az unokáim szerencséjének örülök, de arra is van időm minden reggel, hogy megköszönjem Istennek, hogy ezt a napot is megérhettem/megérhettük, és megfoghatjuk egymás kezét a férjemmel. Nagy csodákat nyilván nem várok, de az egyszerű boldogság is nagyon szép...
mariaberta
Gondolom az autót nem most vette, nem kellene irigykedni. Különben is sok a gyerek, valamivel csak el kell vinni őket az iskolába.
Ha pedig úgy érzi, hogy el kell hagynia az országot, tegye meg, de ez a hír annyira nem rendít meg bennünket.
Manapság sokan elmennek az országból különösebb hírverés nélkül, nem ő az egyetlen, akinek anyagi gondjai vannak.
Talán Pataki Attila példáját kellene követni, egy kis nyallintás ide, egy kicsi oda és mindjárt könnyebb lenne az élet.
genyó kapitány
@mariaberta: Teljesen egyetértek.
Egyesek képtelenek fölfogni, hogy a Louis Vuitton pelenkatartó, vagy a Lexus túraautó az létszükséglet.
Attól még, hogy valaki szegény, mint a templom egere még nem kell ,hogy igénytelen is legyen.
Ezért nem adok soha egyetlen koldusnak sem pénzt, mert egyszerűen nincs stílusuk!
Az ember jobb szívvel adna pénzt egy talpig Gucciba öltözött koldusnak, de sok ember az egzisztenciájával együtt a kifinomult ízlését is elveszíti.
Pórnép... bah!
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Te mit tettél a hazáért? Amennyi rosszindulat van benned, az tényleg arra vall, hogy igaz magyar vagy.
entero
@hallgatag: Tévedsz, az enyém nem a banké.
entero
@zipper: Azóta van baja sokaknak a Lexussal, amióta tudják, hogy nekem is az van.
entero
@szaboria1: Ugyan-ugyan, kedves polgártárs(nő)...:-))
hallgatag
@entero: tegnap 23:50...konkrétan nem Rád gondoltam, mint ahogy az én Mercedes Vito-m sem a banké, készpénzre vettem...de a munkához használom...
hallgatag
@entero: egyébként nem értem a cikk cimében , hogy miért " Luxusautó" a Laxus ??Egy megbizható autó a Toyotától...az én Mercedesem is nagyon jó kis " öszvér", megbizható szállitóeszköz, és nem luxus !!! A vezéred sem százmilliós Mercedessel jár, hanem egy VW Transporterrel ( igaz, a súlya és terjedelme miatt, személyautóban nem fér el )...:)))))))
DE már engem is kikezdtek...hogy egy péknek jó a Barkas is...
Csak ha Gerendásnak ennyire nem jó ez a rendszer, miért nem kint él, és ott hajt egy Lexust ??? Ezt nem értem !!!
entero
@hallgatag: Az embereknek ma már egy 3 éves jó nyugati autó is sok esetben luxus, nem hogy egy több mint 30 milliós Lexus.
nyanya001
Hegedű Zsuzsa nagyasszony kutyáját is állami luxusautóval
viszik a kutyakiállításra !

Biztos megdolgozott érte a kutya...

index.hu/video/2013/05/16/a_kutya_aki_szerelmes_volt_orban_viktorba/
nehogymá
@nyanya001: ez akkora egy hányinger mint a dalolo nyugdijas,vagy a szerelmes levél esztikétöl.
Bástya Elvtárs
@hallgatag: IGEN! Ha még Dr Lápossy Lőrinc élne, nem így lenne!!!
Nauta
@hallgatag: ...és persze kecske fejésből!!HEHEHE...
Nauta
@entero: Te tévedsz! Te is a banké vagy! Meg a NAV-é,ha csak...
Nauta
@Tootsy: Na igen!! Az utolsó mondatodban van a fideSS mentalitásának jellemzése.
Nauta
@lenhardtibolya: Képzeld,nincs!! MA NINCS!!! Mert már örülni sem lehet azért,mert a hatalmi terror számon kéri az okát!!! "ennek örültök? Na,akkor megsarcoljuk a forgalmazót"
Vagy "annak örültök? Akkor meg az üzemanyagok árát emeljük!" Inkább nem örülűnk,hogy ne kelljen csalódnunk! Álságos amit írtál!!
entero
@Nauta: Én egyiké sem vagyok, jobb, ha tudod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.