Nagy visszhangot váltott ki Gerendás Péter nyílt levele, amelyben azt írta, anyagi okok miatt elhagyja Magyarországot. A művész drámai írásának ellentmond, hogy Budapesten egy többmilliós Lexus volánja mögött kapta lencsevégre a Bors.

Csúnyán leégett Gerendás Péter. Az ötvenhét éves művész Székhelyi Józseffel közös zenés előadására készült szerda este, ami nem volt felhőtlen siker, hiszen szinte senki nem vette meg a 2300 forintos jegyet - írja a Bors.

Luxusautóval jár a csóró Gerendás

Munkatársaiknak az utolsó pillanatban még sikerült elcsípniük az utcán zavartan toporgó Gerendást. Sajnos a beszélgetés közléséhez nem járult hozzá, de láthatóan feszengett a helyzet miatt, aminek okát talán ő maga sem értette.

Az, hogy valójában csóró vagy jómódú Gerendás, a mai napig nyitott kérdés, de vitathatatlan, hogy az önbizalmában mélyen sértett művész szerda este egy Lexusszal hagyta el a színház utcáját - írja a Bors.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

genyó kapitány
Ti ezt nem érthetitek!
Szomorú nap amikor az ember rádöbben, hogy szegény. :(

Amikor kénytelen prémium üzemanyag helyett normált tankolni a lexusba, vagy amikor a kobe marhát sültkrumplival kell enni. Amikor nem tudjuk megvenni a megjelenés napján a legújabb platinából készült egyedi iphone-t, amikor le kell mondani a 4 m képátlójú plazmatévéről egy 3,75 m-esre. Amikor otthon kell vasalni az Armani öltönyünket és nem vehetünk csak hetente egy olasz rinocéroszbőr cipőt. Vagy amikor a kaszinóban nem dobhatunk 2-3 milliónál többet kedvtelésből ruletten a nullára. :(

Ez az igazi mélyszegénység.
És akkor a sok hülye meg jön, hogy elviszi a bank a devizahiteles lakását!
Hát miért nem költözik ki akkor a vidéki villájába, kérdem én?
Vagy csökkentse le a személyzet bérét, ahogy én tettem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bástya Elvtárs
@hallgatag: IGEN! Ha még Dr Lápossy Lőrinc élne, nem így lenne!!!
Nauta
@hallgatag: ...és persze kecske fejésből!!HEHEHE...
Nauta
@entero: Te tévedsz! Te is a banké vagy! Meg a NAV-é,ha csak...
Nauta
@Tootsy: Na igen!! Az utolsó mondatodban van a fideSS mentalitásának jellemzése.
Nauta
@lenhardtibolya: Képzeld,nincs!! MA NINCS!!! Mert már örülni sem lehet azért,mert a hatalmi terror számon kéri az okát!!! "ennek örültök? Na,akkor megsarcoljuk a forgalmazót"
Vagy "annak örültök? Akkor meg az üzemanyagok árát emeljük!" Inkább nem örülűnk,hogy ne kelljen csalódnunk! Álságos amit írtál!!
entero
@Nauta: Én egyiké sem vagyok, jobb, ha tudod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.