Demcsák Zsuzsa kegyeletsértő módon, élő adásban röhögte el magát a szamártámadásról szóló riport felkonferálásakor. Az áldozat rokonai azt mondják: számoljon el a lelkiismeretével.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Nehezen lehet elszámolni azzal, ami nincs...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Horizont: Mit várunk már a TV2 is bekebelezi egy fidesz közeli ember.
szaboria1
@Horizont: Csak akkor tévedünk erre a csatornára ha van egy mondjuk jó filmjük.
bretagne
@Horizont: Nekem annak idején az tetszett a legjobban, mikor elmesélte a férje verését, és ő felvette a telefonjával.. Miközben verik? Ki hiszi ezt el?
bakegya
Laza 0 emberek sztároltatása!A műsoraikat is belterjesen egymás hátsójával tömik.Semmi közérdeklődés vagy erkölcsi szint,csupán főzik ki egymás hülyeségét.
Ez viszont,kegyeletsértés.
bretagne
@Horizont: Vannak ilyen elvetemült nők!
tigris5
Mi van Ő is fidesz kegyeltjei közé tartozik ? Ebben a pocsmány országban ahol süllyedünk mint emberek egyre lejebb és lejebb van akinek még van kedve egy ilyen tragikus eseten röhögni.Szégyelje magát de nagyon és imátkozzék azáért,hogy ne hogy valami baleset érje mert megérdemélnéa hülyéje.
Kicsapni de rögtön a munkahelyéről ezt követeljük mert igy soha nem lesz rend ebben a pocsmányban ha mindent megengednek egyeseknek-aki bemondó legyen komoly és tisztelet tudó ,emelkedjen felül a komolytalanságán és a hülyeségein.Kívánom hogy őt egy bakszamár erőszakolja meg. Kis buta tyúk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.