Hozzá nem értő főnök mellett nemcsak feszült a munkahelyi légkör, hanem gyakrabban kapnak szívbetegséget a beosztottak – derítették ki svéd kutatók.

Forrás: haon.hu
Feltöltő: zizi444
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@mackosajt: igen, emberileg sehol nem volt. Fogalma nem volt, hogy milyen az, ha egy gyerek beteg és orvoshoz kell vinni az anyának. Vagy nem értette meg, ha a közlekedésben valami hiba csúszott. Nem jár a metró, akkor is érjenek be a dolgozók rendes időben. Szóval nem volt toleráns az emberekkel, ha bármilyen problémáik adódtak még akkor sem, ha a munka normálisan ment. Velem éppen ezért voltak konfliktusai mert szóvá tettem, ha "magas lóról" beszélt a munkatársaimmal.
Zwei
@Evikati: jaj, ne is mondd ... a kutatók!.-) ... az egy másik világ, had' ne meséljek rólunk!:D ... elmélet hátán elmélet ... az élet meg élet:-))
Zwei
@Evikati: igen a kutatók ilyenek:-) ... ha olyan valamit akarnak megismerni, amit eddig még ember nem ismert, vagy alig ... akkor miből indulhatnak ki?!:-) ... például abból, hogy "a rend a lelke mindennek"!:P ... és ez, mint módszer: általában be is jön:-)
mackosajt
Evikati
Ez igy szokott lenni .Én is ismerek egy pár ilyen embert az a munkahelyen élte ki magát mert otthon papucs volt.
Zwei
@mackosajt: nos, én meg találkoztam a "madaras-tecsóban" olyan "pénztárnyicával", aki meg ott akarta kiélni magát ... megszabta nekem, hogy hány "tatyó" is jár a cuccomhoz:-)) ... na, kapott a főnőknénikéje előtt!.P ... utána biztosan kinevezték irodistányak, me többé a pénztárak körű má nem láttam ... onnan pedig má csak főfelé lehet buknyi:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok