Értesüléseink szerint Győző két éve adta be pályázatát a Rómeó és Júlia roma filmváltozatának megrendezésére, és most már biztos, hogy a Romantic egykori frontembere megnyerte a pályázati pénzt, így nekiláthat a forgatásnak. Győzőnek saját alapítványa van, melyben ügyvezetői igazgatói szerepet lát el. A hírek szerint sikeres pályázatának elnyert összege, amely nem kevesebb mint 45 millió forint, már át is lett utalva az alapítvány bankszámlájára, így a forgatás bármelyik pillanatban megkezdődhet. Lapunk megkereste a Győzőt, aki szűkszavúan reagált. Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit és mennyit nyertem! A témával kapcsolatban egyelőre nem szeretnék nyilatkozni!.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"Lapunk megkereste a Győzőt, aki szűkszavúan reagált.– Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit és mennyit nyertem!"...dehogy nincs.
X-ray
A pályázati pénzek honnan is vannak? Csak nem az adófizető állampolgárok pénzéből???
Dr plágium
Azért ne feledd el te tahó, hogy el kell számolni a suskával, akár tetszik akár nem.
SELIG
Az adófizetőknek azért van némi köze cigány!!! Azoktól hajtották be azok akik odaadták neked!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.