Kristóf egy kiszakadt csomagolású szeletelt kenyeret cseréltetett másikra egy Sparban, ami az indokoltnál mélyebben felkavarta a személyzet lelki világát: A mai napon (2013. 05. 18, szombat) egy nagyon kulturálatlan eset történt velem a Wesselényi utcai 4-6-os megállónál található Sparban. (itt 2 Spar is van, ez azon az oldalon van, ahol a patika is található közvetlenül a Spar mellett). Hosszú hétvége lévén több dolgot is vásároltam, többek között 1 darab kilós szeletelt kenyeret. A csomagolással nem is volt probléma, míg a pénztáros hölgy el nem kezdte dobálni a vásárolt holmikat. (a termék úgy kerül vonalkód leolvasásra, hogy le kell tenni a kosarat az egyik oldalra, a pénztáros kiveszi, leolvassa a vonalkódot, majd átrakja a már kikészített másik kosárba).  Fizetés után, amikor szatyorba raktam volna a kenyeret, kiömlött a zárt zacskóból a kenyér fele. [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Nem csak a spáááárban van ilyen...

Egyet azonban nem értek... Hatalmas munkanélküliség van kicsiny hazánkban.
Nem igaz, hogy az arrogáns, buta alkalmazottak helyett - tisztelet a kivételnek! - nem kapnak szelíd, hozzáértő munkavállalókat...
Dulcinea
Módfelett felháborító...egyes árufeltöltők túl sokat képzelnek magukról!

Ámbár: " jeleztem a problémát az egyetlen árufeltöltőnek" Na bammeg...oszt mivel?? Tán a Tam-tam dobbal?:))
Bereczné Torma Valéria
A jó kerskedőket mindkivezették a munkából,nemtudom miért nemvoltak alkalmasak.Pedig már szinte mindenkit névről ismertünk.Mostpedig itthon kénytelen lenni az ember,mert számunkra már nincs munka.Sok-sok év,és mégsem kellünk sehova.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.