Már fél éve nyílt titok volt az RTL Klubnál, hogy Rékasi Károly összejött Pikali Gerdával. A színésznő válófélben lévő férje már nem volt ilyen jólértesült: lapunkból tudta meg a hírt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Na végre! Már régen vájkáltunk mások magánéletébe? Ez az ügy -szerintem- két házaspár magánügye, ráadásul még ők sem tudnak mindent .

Elég baj, ha gyermekekkel rendelkező családok széthullanak, miért kell még a bajt tetézni ezekkel a- senki idegenre nem tartozó , és gyerekeket is érintő családi bajokkal foglalkozni pletyka újságoknak?
adrenalink
@mariaberta: Az emberek többsége már csak ilyen vájkálós! Miért at Blikk és a Story a legolvasottabb újság? Écsanyám is bujja Storyt, ráerősít az Epizóddal:)), aztán amikor beszélgetünk, hogy "tudod, az a..." csak nézek ki a fejemből, mert marhára nem érdekel, hogy ki, kivel, mikor, miért, miért nem...
Nakimaga
"Pikali Gerda férje nem tudott Rékasiról"
Jelentem,a forgatókönyv ez szokott lenni ! :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.