A közrádióban szól, közpénzből fizették, sokak szerint közérdekű adat, mégsem tudjuk, mennyi pénz ment el az Ákos által írt 320 rádiós szignálra. A Borsnak most egy szakértő próbálta megsaccolni, mekkora összeget kaphatott a kormánnyal jó viszonyt ápoló művész.

Máig nem tudni, mennyi pénzért írt háromszázhúsz szignált a közrádió számára Kovács Ákos. A Bors úgynevezett közérdekű adatigényléssel fordult a megrendelő MTVA-hoz, de mindeddig hiába. A lap válasz híján megkeresett egy szakértőt, aki vállalkozott annak megbecsülésére, mennyit érhet a közpénzbôl fenntartott médiának egy-egy rövid kis dallam a műsorok előtt és után.

– Teljesen eltérő összeget ér egy-egy szignál, tíz- és százhúszezer közé tehető az ára – mondta Kecskeméti Gábor, aki korábban a Tv-híradónak és a Magyar Rádiónak is komponált szignálokat. – Csak találgathatunk, de ha a magasabb árat fizették, a 320 dallam után akár több tízmillió forint is üthette a zenész markát. Szemtelenül nagy összegről lehet szó, azért nem árulják el – véli a Bors.

Megkereste Ákos menedzsmentjét is az újság, ők azonban nem nyilatkoztak. A zenész a Heti Válasznak adott interjújában sem árulta el az összeget, de azt mondta, ha az nyilvánosságra kerülne, a százmilliókról képzelgő ellendrukkerek csúnyán arcra esnének.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
200 évre titkosítva :) A pofám leszakad.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Valaki szóljon már a kormánynak,hogy nem a zsebpénzüket osztogatták!
lajospapa
Idézek: " ...nem kérdezzük meg a mamát, mennyibe került a mákos bejgli." Ez még az előző Orbán kormány alatt hangzott el. A dallamok, melyekről most tudtam meg, hogy Ákostól származnak, (akitől egyébként egyetlen más dallamot nem ismerek) olyan édesek mint a mama bejglije, így minden pénzt megérnek.
Pálinkafőző Rézüst
Enterok, nahátok, tóóóóódik, merre jártok?? Vélemény???
Nekem van: [törölve]
mariaberta
Mennyit kapott és titkolják? Csak a trafik és föld ügyekre kell gondolni, azok is titkosak, nyilván nem véletlenül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.