Vágó Istvánnak időnként bűntudata van. Ennek ellenére vállalja a kukacoskodást. Az ismert kvízprofesszor imád utazni, utastársaival általában jól kijön, ám az idegenvezetőkkel már számos konfliktusa akadt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ibolya Kedves! Felettébb érdekes a vélemény! Ámbár azt hiszem, általános és egyetemes műveltség dolgában Vágó István és Ön között nem célfotó döntésére kellene hagyatkoznunk. Egyet aláírok, hogy önnek sikere legyen Vágó elég pocsék basszusgitáros...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@A Tündik bündije: Bizonyára igazad van Neked is, meg az

Bizonyára igazad van Neked és az " egy könyvet olvasó " Ibolyának Vágó Istvánnal kapcsolatban, mely szerint egy egyáltalán "nem okos, felfuvalkodott hólyag" a 6 nyelven beszélő vegyészmérnök. Tényleg, hoby is engedhették kamerák közelébe ezt a műveletlen emberkét? :-)))))
silber13
@A Tündik bündije: Vagy esetleg a " buta ember szokott okoskodni..." sommás megállapítás váltotta ki belőled a reakciót? Mert akkor igazad lehet...!:-))
A Tündik bündije
@silber13: Nem érdekel, hány nyelven beszél, attól még egy "ki-ha-nem-én" pöffeteg.
silber13
@A Tündik bündije: Én nem olyannak ismertem meg, igaz, az régebben volt, a " Favágók " fénykorában. Azóta,lehet, változott..." Tempora mutantur et nos mutamur in illis. "
Yoda69
@lenhardtibolya: En meg a Fabry-t nem kedvelem.
outsider
@A Tündik bündije: Akkor úgy mondd, hogy részben egyetértek.

Vágó egy okos pöffeteg... és rossz gitáros, pedig "6 nyelven beszélő vegyészmérnök":)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.