Facebookon írta az egyik ártéri lakos, hogy az idei az első árvíz, amikor központilag nem hoztak ki homokzsákokat: Eddig 3 árvizünk volt. Mindig külön kérés nélkül hozta a katasztrófavédelem a homokzsákokat. A Nemzeti Összefogas Rendszerében nekünk nem jár mert ártér vagyunk, arra nem költ a központi költségvetés, noha vannak védhető, védendő részei az épületnek. Ugyanakkor kötelező mindenkinek elhagynia a víz betörése előtt 2 nappal a házat. [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
Nem csodálkozom. De mindennel meg vagyok elégedve...

“A szolnoki Verseghy Ferenc Gimnáziumban érettségizett 1971-ben, majd a szentendrei Kossuth Lajos Katonai Főiskola hallgatójaként határőr-parancsnokként és általános iskolai tanárként diplomázott 1975-ben. 1977-1982 között a József Attila Tudományegyetem jogi végzettséget szerzett, a jogi szakvizsgát 1997-ben tette le. 1990-ben és 1992-ben az Amerikai Egyesült Államokban járt tanulmányutakon.”

Van gyakorlata. No kinek?
SLAakku
"A Nemzeti Összefogas Rendszerében nekünk nem jár mert ártér vagyunk, arra nem költ a központi költségvetés, noha vannak védhető, védendő részei az épületnek. Ugyanakkor kötelező mindenkinek elhagynia a víz betörése előtt 2 nappal a házat.

Eddig maguktól hozták, most többszöri kérésre sem kaptunk. Megoldottuk, szereztünk magunk, nem vártunk állam bácsira. Úgy látszik csak értelmetlen smst tudnak küldeni (azt is a gonosz multik pénzén) ha helyzet van, meg PR árvizi őrjáratozni.

Rutinosak vagyunk már, tudjuk hol lakunk, nem lepődünk meg. De ez azért súlyos volt. Ma vagy 30 rendőr, katasztrofavedelmis meg egyéb egyenruhás dekkkolt a házunk előtt azt várva mikor megyünk el mert vészhelyzet van elrendelve. Alkalmanként 10 percet igazoltattak hogy visszamehessek. Kérdeztük segítenenek- e a magunk szerzett zsákok cipelésében. Természetesen nem."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.