Tényleges életfogytiglanra ítélte a Kaposvári Törvényszék csütörtökön a brutálisan megölt kisfiú, Szita Bence gyilkosait (†11)

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Nagyon helyes. Majd a rabtársaik meg teszik a dolgukat.
A fekete Lord
"Bence édesanyja sírva zokogva hallgatta az ítéletet."
Bár, az ítélet még nem jogerős, de gondolom, marad a tényleges életfogytig!
Viszont, ez a nőszerűség (é-nyanyuka) olyan szerepet szimbolizál mostanában, ami nemigen illik rá!
szaboria1
@A fekete Lord: Nagyon egyre gondolunk a kisfiúért most siránkozik az anyja de érdekes amikor nevelni kellet akkor hagyta, hogy a volt élettársánál maradhasson. Mennyit kaszálhat már a gyermeke halálából mert ma már csak pénzért nyilatkoznak ilyen esetekben az emberek.
lbs
Ha a másodfokú ítélet megszületik, akkor viszont ennek az ügynek a sajtó-nyivánosságon tartását illene mellőzni - már csak a szegény kis srác Bence iránti kegyeleti okból is!

Itt a legjobban a nevelőapát és annak a családját, rokonságát kell sajnálni, meg a gyilkos nő fiát, aki ha fel tudja fogni mit művelt az anyja, akkor az letaglózó erejű lesz a számára.
És megvan rá az esély, hogy akár rossz útra is tévedhet.

Éppen ezért célszerű lenne megfelelő szakemberek bevonásával foglalkozni vele és figyelemmel kísérni a további életútját legalább a felnőtté válásáig.
Ezzel egy esetleges újabb tragédiának elejét lehetne venni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.