Magyarország - Rettegnek a tetőzéstől a győrújfalusiak: minden okuk megvan rá, hiszen a település nemrégiben még egy lebontott töltéssel „hívogatta" a Dunát.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Amikor dilettánsra van bízva egy ilyen fontos életvédelmi
műtárgy építése !
A polgármester egy lakossági fórumon azt mondta, azért bontották el a gátat, mert pályázati pénzből új védrendszert építenek. A helyieket azonban ez egyáltalán nem nyugtatja meg: tegnap hajnalban már másodszor rogyott meg a frissiben épített gát, amelyet több ezer ember próbál erősíteni. A kitelepítés 2000 embert érint. A töltés szomszédságában élők gyakorlatilag kivétel nélkül elhagyták otthonukat. Egyetlen férfi maradt csak, aki saját háza védelmén dolgozott, s mint elmondta, kitart.
dömdödöm
én ettől félek a legjobban hogy építenek stadiont bemegy 35 ezer ember és komplett össze fog dőlni mert nem értenek hozzá .aki meg ért hozzá azt az ügy közelébe sem engedik . :(((((((((((((((((((((( Kormányváltást minél gyorsabban ha jót akartok magatoknak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.