Deir ez-Zór (Szíria) - Ha külön-külön rabolják el őket, talán már felőrölte volna a rabság a két magyar férfit, akiket a napokban szabadítottak ki a Terrorelhárítási Központ (TEK) emberei Szíriában. A két magyar túlélésének a kulcsa valószínűleg az volt, hogy egymást segítették, támogatták a bajban. Tizennégy hónapot töltöttek fogságban, a körülményekhez képest mégis mind mentálisan, mind fizikálisan elfogadható állapotban voltak. – Nem véletlen, hogy nem voltak elcsigázottak, túlságosan megviseltek – vallja a pszichológus szakember, aki szerint a fogságba esett magyarok elfogadták a sorsukat a rabság alatt. Bilkei Pál szerint ez az utolsó lelki stádium, amit egy túszul ejtett ember megélhet.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Nem értem, hogy miért takarják ki a fejüket? Szégyen az, hogyha valaki ilyen nehéz helyzetbe kerül? Szerintem nem. Jó, hogy sikerült őket kiszabadítani és hazahozni, de jó volna, ha nem venné körül az egészet olyan túlzott titkolózás, ami tápot ad az összeesküvés-elméleteknek, mert így az ember elkezd fantáziálni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.