Roy nem érti, miért csak az osztrák menetrendben tudták előre jelezni árvíz idején a magyarországi átszállásokat. Az ötlet felmerült a MÁV-nál is, de az informatika megzabolázása helyett egyszerűbbnek tűnt, hogy végigküldtek egy külföldiül nem beszélő kalauzt a kocsikon: Korábban már volt jó tapasztalatom az Osztrák Vasutak által kifejlesztett és működtetett „railjet”-tel, így a hétvégi bécsi kiránduláshoz is gondoltam, jó választás lesz ezen utazni. Persze, a vonatkocsik most is szépen rendben vannak, (nyugat)európai színvonalú kocsibelsők, működik a légkondícionáló (harminc pár fokos melegben nem utolsó szempont) és ha csak az osztrákokon múlna, minden más is flottul menne, mint ott, náluk a márciusi télben volt. De: itt jön a mi kedves MÁV-unk, hogy a maga szervezetlen, ügyefogyott magyar módján megkeserítse az utasok életét. Természetesen arról senki, így ők sem tehetnek, hogy az árvízi helyzet miatt Tatabánya és Győr között nem járhatnak a vonatok. Viszont arról igen, hogy ezzel kapcsolatban az elvárható legminimálisabb tájékoztatást és Európában elfogadható elementáris szolgáltatási színvonalat is mélyen alulmúlták. [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

űrbán
"Roy nem érti, miért csak az osztrák menetrendben tudták előre jelezni árvíz idején a magyarországi átszállásokat." Roy elmondom neked miért van ez így, azért mert az orbánia nevű pöcegödör JOBBAN TELJESÍT érted???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.