Elbocsáthatja a MÁV-Start azokat a kalauzokat, akik az elviselhetetlen forróságban szoknyában mentek dolgozni a Keleti Pályaudvarra. A kalauzok azért jelentek meg női ruhában, mert a rövidnadrág viselését tiltja a vasút öltözködési szabályzata, a szoknya azonban engedélyezett. A tiltakozóakciót, melyben három kalauz vett részt, a VDSZSZ szervezte.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Aki hozta ezt a fenyegetö intézkedést, arra rátennél egy jó, bélelt hosszunadrádot, meg egy magasnyaku gyapjugarbót, oszt szolgálatba tenném egy klima nélküli személyvonatra...aztán megnézném, ha a tökeiröl döl a viz patakokban, mit szólna...Rövidnadrág épp annyira egészséges,mint a csajoknak a szoknya...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Betaloc
@jonatán: Így van, követelni, büntetni és felvenni az arcátlanul magas, érdemtelen prémiumokat és havi jövedelmeket, nos ezekhez átlagon felüli tehetségük és lehetőségük van. A milliós semmirekellő vezetőt kellene már kihajigálni...

Ha nincs nadrágod, akkor miben dolgozol? Engedélyeztetted a civilt?
kukac50
Biztos valami görbe lábú női vezető találta ki. A nők viselhetnek szoknyát a férfiak nadrágot.
darwin
A munkahelyemen /gyár ,85 % női alkalmazott //ma megjelent a főnöknő /műszakvezető beosztás/ és kijelentette,akinek a háta kilátszik a ruhából,vállpántos blúzt visel,vagy nagyon kivágott mellben,netalántán hálós betétű ruhát hord,az holnap már ne is jelenjen meg,csak a 200 % műszál tartalmú kínai munkaköpenyben.
dömdödöm
@darwin: jótanács : keress új munkahelyet de addig ne hagyd ott az előzőt amíg meg nincs a másik .
jonatán
@Betaloc: Egy van azt osztom ahogy tudom. Meg esett már ,hogy farmerben dolgoztam.
Dr plágium
A nejem barátnője szoc.otthonban dolgozik, munkaruhát nem kapnak, viszont elvárják, hogy fehér legyen rajtuk. (Sokan színesben dolgoznak, amit már utcára nem vesznek fel) Most megfenyegették őket,akin színes ruha van azt kirúgják .
Jó lenne tudni milyen alapon kényszerítik őket arra, hogy az amúgy is alacsony fizetésüket munkaruhára költsék! Ja és a védőital a hőség miatt: napi (12 óra) 1/2 liter ásványvíz. Megalázó helyzet, inkább ne adnának semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.