A Kossuth-díjas énekesnek külön sátorral és mobil vécével kedveskedtek a békéscsabai szervezők, míg az énekesnőnek a férfiakkal közös helyen, egy szemeteszsák mögé bújva kellett átöltöznie. A színpadot is Ákosnak rendezték be, amin felkapta a vizet a Neoton. Közel négy évtizedes pályafutással a hátuk mögött megalázó körülmények között léptek fel a Neoton tagjai a Csabai Sörfesztiválon. Az öltözőjük egy tűző napon álló sátor volt, amelybe egyetlen ventilátort sem helyeztek el, de még ivóvizet sem kaptak a művészek.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Újabb példa, mikor a rendezvényszervezők is a végletekig meg akarnak felelni a pártnak és holdudvarának.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
valakiaki
Ákos, nem tipikus sztereó vagy aminek mindkét oldala right, ezért szólsz olyan szarul!
entero
@genyó kapitány: Akkoriban nem véletlenül voltak ők a sztárok, nulla zenével. A Beatrice még lemezt sem adhatott ki, valószínűleg Ferónak nem lett volna gusztusa Erdőssel összebújni, még ha mostanában simán lefekszik ő is a médiának.
Pálinkafőző Rézüst
@entero: a Betrice lemezeket adott ki!!! Akkor!!! Ez nem zavar, (h)effti??
entero
@Pálinkafőző Rézüst: A Beatrice első lemeze 1988 - ban látott napvilágot, amikor a rendszerváltás szele már érződött. Addig nem volt lemezük, te nagyokos.
sport50
ebben a hőségben is ráz a hideg ákostól!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.