Tegnap számoltunk be a Levélen történt családi tragédiáról. A Blikk közben kiderítette, hogy egy férfi megölte a szerelmét, majd napokig élt mellette, végül elvágta a saját torkát.

Cs. Istvánné Erzsébet évek óta meg akart szabadulni züllött életű társától, de mindhiába. Hiába kérte, hogy költözzön el, semmi nem változott. H. János munkanélküli volt, részeges életmódja miatt nem nagyon szívelték a faluban. Az ő nevéhez fűződik a levéli pénzváltórablás, amelyben életveszélyesen megsebesítette késével az alkalmazottat. Tettéért több mint 10 évet ült.

"Szerdán a férjem bemászott az ablakon, s megtalálta a konyhában édesanyámat vérbe fagyva, a gyilkosát pedig a szobában. Néhány éve elvesztettem az édesapámat. Röviddel ezután a nagymamámat, most pedig anyut" - nyilatkozta a lapnak az áldozat lánya.

Mint megtudták, H. János nagyjából három nappal ezelőtt végzett a ház konyhájában a párjával, mindössze egy szúrással. A szívét találta el Erzsébetnek, aki összerogyott, és azonnal meghalt. A férfi pedig néhány nappal később részegen elvágta a saját torkát. Halálát kivérzés okozta, de úgy tudjuk, más sérüléseket is okozott magának.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Morbid, de utoljára még kibulizta magát a kocsmába :((((...beteges
rokker33
Milyen jó,hogy a szórakozás rovatba tettétek ezt a cikket!Szerintem semmi nevetséges nincs ebbe a történetbe!
csa-csa
"A férfi pedig néhány nappal később részegen elvágta a saját torkát."
HELYES! egy szeméttel kevesebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.