Budapest — Jócskán megfizethet Kocsis Korinna (22) azért, hogy botrányt csinált A Szépségkirálynőben. Ha pedig nem kér bocsánatot, Vígh Diána (22) is bajba kerülhet.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SwordFish
Kiborult a bili a TV2 háza táján, Hajdú és sleppje miket művelnek? Derüljön csak ki, nagyon helyes ! :-))
A Tündik bündije
Csak átfutottam, végig sem olvastam, de máris mondhatom, három másodperc alatt le tudnám seperni kalácsképű hajdúpötyit a papírjaival együtt az asztalról (már csak azért is, mert a szerződés bizonyos pontjai erősen támadhatóak), olyan harmatgyenge sületlenségekbe kapaszkodik. Úgyhogy nem jósolok nagy jövőt a perének...
Atha
Mikor a mélykék, arisztokratikus gőg találkozik a nyomorult plebejus indulattal.
Már korábban kifejtettem; Ezt az ürgét sürgősen Afrikában szeretném látni valami "celebek a pampákon' c. műsorban, ahol egy alaposan felheccelt zsiráfbika koppanásig tolná az irdatlan kockás f.szát a kloákájába.
Bocsánat.
A Tündik bündije
@Atha: Többször is átolvasva ezen igényedet, ez a csendes, kora nyári életkép a lenyugvó nap sugarai által megfestve nekem egyre jobban tetszik...
Atha
Na ugye! Vizuális típus vagyok a művészetekre szenzibilis vénával.
Egyébként a zsiráfnak tényleg kockás a f.sza.
Láttam az állatkertben.
Még gyerekkoromban.
:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.