Az utóbbi időkben egyre uncsibb Alltime10 most hirtelen nagyon erős anyaggal rukkolt elő, amiben van a hányástól kezdve a fingon át a baktériumokig mindenféle tudományos nyalánkság. Azok kedvéért, akik nem tudnak angolul, vagy lusták végignézni a videót, itt a lényeg pár szóban kimazsolázva. 10. Bőrödről óránként 600 ezer darabkát hagysz szerteszéjjel. Évente 0,7, egy hetven év alatt nagyjából 50 kilót. 9. Bőröd minden négyzetcentijén nagyjából ötmillió baci van, a szádban meg hétszáz-féle. Faji összetételük meg attól függ, honnan jöttél. 8. A nők bélgázában több a kénhidrogén, ezért büdösebb, a férfiak viszont többször eresztik el a békegalambocskát. 7. Naponta több mint egy liter taknyot nyelsz le. (A tüsszentést viszont ne tartsd vissza, mert megölhet: szétrobbanthatja az ereket a nyakadban vagy a fejedben.)6. A fitymát 21 nap alatt 3 kosárlabda-pálya nagyságúvá lehet kinyújtani. 5. Van, aki plusz mellel születik, amely bárhol kialakulhat. (Nekem ez kicsit kilóg a tízes sorból,...

Forrás: cink.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
attòl fugg, hogy ki eszik tobb babot. ha bàr ha ilyen idoket èlunk meg, mint az utobbi 3 èvet, akkor nem marad màs csak a bab evèsre.
pacsni
@scandináv: ezek azèrt tesznek fel ilyen kèrdèseket, mert a statisztika szeretnè tudni, mert a mai orvostudomàny nemtudott rà valaszt adni.
mariaberta
Hát ez aztán finom téma. Aki ezzel foglalkozik bizonyára élvezetes szórakozásnak tartja.
Elképzelhető, hogy a tanulmányozni fogja e problemát, melynek során ihletet kap egy F-ing néven elkészítendő parfüm kikeverésére.
Csodás illatárnak nézünk elébe.
Pihent agyú!!
Nauta
@pacsni: És ettől bukhés a Magyar Parlament!!
Nauta
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.