Hujber Ferenc Szily Nórának adott interjújában bevallotta, vásárolta érettségi bizonyítványát, szakdolgozatát pedig másolta.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
és miért nem fogsz szerepet kapni ? nem azért nem mert "vetted" az érettségidet és másolt a diplomád hanem azért mert attól fognak félni hogy egy "őszinte" ittas pillanatodban kipofázol kulisszatitkokat és filmes üzleti titkokat a konkurenciának vagy olyanoknak akiknek semmi közök nincs hozzá ! :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
dömdödöm
nekünk egyébként oly mind1 hogy 10 sz@r filmből 3 ban szerepelsz -e vagy sem .Neked nem mind1 :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
dömdödöm
Sas József nyilatkozta : A humorista úgy véli, hogy Magyarországon, a papírok országa vagyunk, nem azt nézik, hogy mit tud az ember, hanem hogy milyen papírjai vannak. József úgy véli, hogy ő ettől függetlenül Rózsahegyi Kálmán színész magán színitanodájában sokkal több mindent megtanulhatott, mint ezekben az iskolákban. Például a színészmesterség mellett a becsületet, tisztességet, emberséget, kitartást.
vakvillám
@Prof. Dr. Vak Komondor: Van egy másik cikk is ugyanezzel a témával. ott keményebben fogalmazol,sok név sok szin napraforgó:-)?
JAJMÁR
Aki kicsiben csal, az nagyban is csal, hiszen a cél érdekében ugye mindent.
Amúgy nem értem, hiszen önmagát nem csaphatja be az ember.

Saját magát nem becsüli annyira, hogy képes letenni egy érettségit? Persze, ha meg is lehet venni, minek dolgozni érte???
SwordFish
Te Ferkó ! :-D Alkalmas lennél Deutsch Tamás mellé alelnöknek az NMHH-ban, ekkora tehetséggel ! :-D

Elvégre ha Schmitt Puli alkalmas volt államfőnek, ne add alább, Ferkó, legyél a Nemzeti Hírközlési és Média Hatóság alelnöke, minimum, vagy ha az nem , akkor az RTL Klub vezérigazgatója, végül is alkalmas vagy rá! :-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.