Érdekes pillanatot kapott el a Blikk olvasója, Gábor, aki tanúja volt, amint két fiatal éppen egy felnőttet kért meg, hogy vásároljon nekik cigarettát a Nyugati tér egyik újonnan nyílt trafikjában.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Miért meglepő ez csintalan szélkakas Sándortól?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@hallgatag: De nem csak boltok, hanem még kocsmák is sorra zárnak be. Múltkor be akartam ugrani egy sörre a sarki krimóba, bezárt, kampec dolóresz. A szomszéd utcában is bezárt, csak az most újjáéledt Nemzeti Dohánybolt néven. Pár száz méterre tőle szintén Nemzeti Dohánybolttá vált egy becsődölt krimó. Játékgépet betiltották, cigit betiltották, most jött el a koncessziós kocsmák ideje, mehet a cigi, pia, szerencsejáték. Vagy csak én vagyok üldözési mániás, hogy kedves államunkról bazinagy pluszbevétel elérésének szándékát feltételezem? Á, az nem lehet, megmagyarázták mindet, csak Bajnaista anarchista Tovaresták gondolhatnak ilyeneket.
csikknorisz
@dr lóherre: Hoppál közleményeit mindig széles vigyorral olvasom, amíg rá nem jövök, hogy ez nem a kabaré produkciója, hanem a kormányé...
bretagne
@hallgatag: Milyen igazad van! Ezek mindent kitalálnak, kvázi rögtönöznek!
mátmar
Kábítószert, alkoholt sem szabadna vásárolniuk mégis akinek kell annak van. A cigit is be fogják szerezni, legföljebb az ukrán zárjegy nélkülit!
vukkocska
@csikknorisz: én sajnos nem tudok vigyorogni rajta. Annyira aljas, engem inkább irritál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.