Kínos helyzetbe hozta Andy Vajnát menyasszonya, Palácsik Tímea. Ha a kormánybiztos nem bocsát meg neki, amiért több férfival flörtölt, és az egyikkel elment a hotelba is, akkor vége a luxuséletnek. A Borsban tegnap közölt kompromittáló fotók megjelenése óta nagy a hallgatás Andy Vajna és menyasszonya, Palácsik Tímea háza táján: tegnap mindketten elérhetetlenek voltak, az egykori modell édesanyja is lecsapta a telefont, amikor meghallotta, honnan keressük. Mindenesetre nem lehetett kellemes, amikor Magyarország kormánybiztosa, a filmpápa azzal szembesült, hogy menyasszonya nyilvánosan enyeleg férfiakkal, ölelkezik velük, és az egyikkel az éjszaka közepén elmegy a szállodájába, oda, ahol Andy Vajna fizethette ki a számláját…

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
HUNited Kingdom
Még a végén Kamu-nak lesz cellatársa... :D Muhaha!!!
Yoda69
Ha van esze nem vesz el egy ilyen budos ribancot. Korabbi noi is csak a penzere es befolyasara hajtottak, de legalabb nem voltak kurvak.
Dr plágium
@lovacka: Megette a fene az ilyen példaképet! Nem kell ezt arőszakolni, tőle kell félteni a jóképű, gazdag, sármos pasikat :))
lbs
@lovacka: Ezt a nőt elég nehéz megerőszakolni.
Olyan, mintha egy ötliteres dunsztos üveg nyílását akarnál egy kötőtűvel tovább tágítani...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.