Az idős asszony nem akarta igazolni magát, ezért elmondása szerint a rendőrök előállították, meztelenre vetkőztették, és bilinccsel a kezén fogdába tették. A bilincs annyira szoros volt, hogy az idős nő csuklója megsérült, látlelet is készült róla.

Forrás: kapos.hu
Feltöltő: kevijenicsaja
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
A megélhetési rézművesek meg szabadon kószálnak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@kevijenicsaja: Egyáltalán megtörtént a "meztelenre vetkőztetés"?
Azért egy kicsit gyanús ez az egész sztori!
Először is miért nem igazolta magát a rendőri felszólítás ellenére?
Azután az, hogy - állítólag - alumínium hulladékot gyűjtött sem nagyon stimmel.
Nyitott szemmel járok, de soha nem találkoztam egy-két elég helytelenül eldobott alufolt tartalmazó csokoládépapíron kívül alumíniummal.
Gondolom ez az "alu-hulladékgyüjtés" volt az, ami a rendőrök figyelmét az idős nőre felhívta.
lbs
@kukac50: A törvények a civilizált államokban általában tiltják a guberálást.
Pedig ott a törvényt nem "Orbán hozta"...
X-ray
@kukac50: Tévedsz. Mielőtt írsz valamit, győződj meg annak helyességéről, ugyanis már nem tilos a guberálás: "Elkaszálta az ombudsman a guberálást tiltó rendeletet
Csak a kiszolgáltatott emberek további megalázására alkalmas a nyolcadik kerületi önkormányzatnak a guberálást szabálysértéssé nyilvánító helyi rendelete - állítja Szabó Máté. Az ombudsman felszólította a képviselő-testületet, hogy helyezze hatályon kívül az érintetteket stigmatizáló jogszabályt."
X-ray
"Alkotmányellenes a guberálás szabálysértéssé minősítése
MTI

2011. december 28., szerda 17:34

Alkotmányellenesnek ítélte az Alkotmánybíróság (Ab) a guberálás szabálysértéssé minősítését, ezért a testület szerdán megsemmisítette az ezzel kapcsolatos kaposvári önkormányzati rendelet vonatkozó részét."
lenhardtibolya
A képeket látva elborzadtam, hiszen nagyon durva sérülések vannak a néni kezén. Miért kellett így bánni vele? A meztelenre vetkőztetés szintén elképesztő, tehát meg akarták alázni szegényt? Nem elég, hogy nyomorog, és kénytelen a nyugdíját kiegészíteni guberálással?! Tényleg jobban tennék a rendőrök, hogyha a valódi bűnözőkkel keménykednének, nem a védtelen guberálókkal!
silber13
@lbs: A véleményed kisértetiesen hajaz egy advocatus diaboli véleményére...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.