Micsoda változás! Gáspár Evelinből valóságos karcsú bombázó lett. A fogyás a Miamiból küldött legfrissebb fotóin látható. A beszámolókból kiderül: újabb tizenkét kilótól szabadult meg. Mi lehet a titka? Úgy emlékeznek még Gáspár Evelinre, mint duci, önbizalom-hiányos lányra? Nos, ezt a képet el kell felejteniük Győzike nagyobbik lányáról. Evelin tegnap három új fotót küldött magáról az Egyesült Államokból, Miamiból: karcsú, igazi bomba nő mosolyog ránk a képekről. Nem csoda hát, hogy az édesapját majd' szétveti a büszkeség, és a közösségi oldalán sorra közszemlére teszi gyermeke fotóit. A képek egyikén például egyenesen Angelina Jolie-hoz hasonlította Evelint. Egy hozzászólásból pedig kiderül, hogy a Gáspár lány pontosan tizenkét kilótól szabadult meg.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
A szeme,az orra és a szája miatt,a felső képen,mintha ,ausztrál őslakosok unokája lenne !
Bomba nő lett,itthon ,mostanában a bombákat felrobbantják,kilakoltatás után !
Manhattan
Ott kint talán ki tud lépni az apja árnyékából.
deviance
repjegyre van pénz... ami valljuk be, nem olcsó... de az adót baszik befizetni a család...
csa-csa
lehet utálni, de a fürdőruhás képen igenis baromi jó néz ki!
Dr plágium
Csinos lett, a családjukban az egyetlen akinek jó értelmi képességei vannak, és tisztában van a korlátaival is. Sok sikert kívánok neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.