Puskával próbált egeret lőni egy férfi Olaszországban félelmében a rágcsálótól, de végül magát lőtte meg.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Ide egy vicc:

Bácsika bemegy a patikába:
- Kérek 2 molyirtó golyót !!!
Másnap visszajön:
- Kérek 10 molyirtó golyócskát !!
Harmadnap:
- Kérek 100 molyitró golyót !!
Patikus nem birja ki, megkérdi:
- Mondja Papa, magánál ilyen sok moly van ???
- Àááááááá, dehogy fiam, csak tudod milyen
nehéz eltaláni reptében ezzel a parányi golyóval ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vakvillám
@hallgatag: @Csizmás Kond: Ugy ahogy írjátok!:-))
nehogymá
@Macsi: nálunk összel bepróbálkoznak,a ragasztó kivételével mindenre képes vagyok.idövel te se lennél gátlásos.amig nem volt közöm hozzájuk olyan kis aranyosak voltak...mindenhova odapiszkit,megrág.tudtad,hogy folyamatosan megy töle a pisi?ott tartok,hogy irtózok tölük.én nem tudok sikitani de felhördülök,ha sunyiba elkoccol a látóteremben.volt hörcsögünk,szegényt kétszer falhoz vágtam éjjel,mert azt hittem rám mászott egy egér.utána alig birtam megfogni.
Macsi
@nehogymá: nos, én ettől függetlenül a csapda, vagy a macska híve vagyok. Ha csapdázol, megfogod és kirakhatod a szűrét, esetleg lehetnek egyéb, nem killer módszerek is. De azt megértem, hogy ha túl sok rémes élményed volt velük, akkor nem tűröd meg semmilyen módon. Remélem, azon nem csodálkoztál, hogy a kétszeri falhoz vágás után a hörid nem kultiválta, ha meg akarod fogni.. tanulékony jószág az! :D
nehogymá
@Macsi: bocsánatot kértem töle.amugy szabaduló müvész volt.szét kellett forgatni a szobát mert a bitang kilógott és a fal tövében surranva rágott szekrényt ágyat amit birt.nem volt egy uncsi jószág:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok