A DK elnöke a Ovidius történetével próbált célozni valamire.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Lehet az én hibám de soha nem olvastam vagy hallottam, hogy orbánról így írt vagy beszélt volna mint most Magyarról. Kontraproduktív.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@kereső: Igen, egyelőre. De ez a péter páter képes akár óránként váltogatni a véleményét ami rendben van, alkalmazkodik a viszonyokhoz. Én azt kifogásolom, hogy a gyurcsány aggódik a székért amiért megküzdött és a pétert támadja folyton. A Klári (Dobrev) képes volt olyat mondani, hogy bárkivel összefogna aki hajlandó. Ezért nem kellene olyan vehemensen támadni a Magyart.

Nem számít olyan nagyon ki mit mond, mert másnap mást mond, hiszen politikai a pálya. A célt kell világosan kitűzni:::: Orbán. És a sleppje, néhány tucat gazember.

A többi dolog ráér. De amíg a cigó bitorolja a halami gépezetet addig itt semmi nem terem, csak adósság.
sándorbence
magukat már jó régen ismerjük narancsoskék szerkós kiszes titkárok
abban sem vót köszönet
kereső
@Peller Anikó: Na, olvass mást is, ne csak a "talpra magyarok közösség" -et. Olvasd a telexes interjút...amelyben már olyan magasságokban szárnyalt, hogy orbánt egyenesen az EB székébe repiteni,,,,,,,mert erős vezető kell Európában, mert Európa az erős szuverén prszágoktól lesz erős. Azután meg olvasd el mit mond Macron...Ő nem az erős szuverén országok Európájáról beszél, hanem az erős, szuverén Európáról. A kettő meg nem egy.
Ami meg gyurcsány székét illeti...milyen széke van neki? Semmijen...van egy pártja, ami MP-nek egyenlőre nincsen...majd június 9 után épiti..., de azt hogy majd milyen lesz még ti sem tudjátok nagy elragadtatásotokban. Ugyanúgy ahogy nem tudta az ország népe 2010-ben, hogy orbán valójában mit is fog csinálni, mert a kolbászból a keritést is megigérte.. Aztután ránk szabaditotta a rettenetét. És akkor most jól megérdemelten küldjük nyugdijba, hogy unokázzon. "Álomvilágot "igér ismét az országnak valaki, de nyiltan nem beszél...csak azt mondja, hogy eddig mindenki , és minden x@r volt. De majd Ő. Nektek ez elég? Elég. Akkor rajta...
KisTehen
@Peller Anikó: .

"alkalmazkodik a viszonyokhoz"

így is lehet mondani a hátraarcokat?

HAHAHA
Őrnagy
Gyurcsány Ferenc: "Meg fogjuk ismerni Magyar Pétert, de nem lesz benne köszönet"
Sejtettem, hogy hamarosan megtudjuk, de már ma kiderült:
Azért nem szerepel a wikipédián az apai vonal, mert egy eljárás alatt lébő bőnözői vonal!
Ezt nyilván Gyurcsány is tudhatta, és a Kancsal Maris is, mert nagyon magabiztosan jósolta meg az "elsöprő fidesz győzelmet".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.