Amióta elvégeztem az iskolát, folyamatosan tanulok és továbbra is úgy gondolom, hogy semmilyen foglalkozáshoz nem kell papír - kezdte Joshinak a színész, aki pár héttel ezelőtt ismerte be Szily Nórának, megvette az érettségijét, diplomamunkája pedig plágium, valamint hogy feleségével nyitott kapcsolatban élnek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@Macsi: Kamera dobálásban is jól teljesít vagy mit is dobott le
Macsi
@varrólány: jah, abban világbajnok :D
űrbán
orbánia ahol munka nélkül lehetsz milliárdos, ahol tudás nélkül lehet diplomád vagy éppen lehetsz doktor, ahol nyugodtan csalhatsz adót, csupán a megfelelő faszt kell leszopnod, és még büszke is lehetsz rá.
RÜHELLEM EZT A MOCSKOS SZAR országot!
Szvetlana
@Macsi: akkor én egy birka-ökör- marha-barom vagyok, ámde makulátlanul becsületes és tiszta. Ha a konyha asztalán kiterített jegyzetekre, az ezerszer átfogalmazott dolgozatokra gondolok, és a hajnali lefekvésekre. A sok vonatozásra, éjjel-hajnalban fáradtan, büdösen, kimerülve.
Címeres ökör vagyok:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.