A Budapesti Nyári Fesztivál ismét más stílusú zenei eseménnyel lepte meg az érdeklődőket. A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Carmen Souza adott világzenei koncertet, és ezzel együtt betekintést a Zöld-foki-szigetek zenei hangulatába, életstílusába és étkezési szokásaiba. Ha már szóba hozta az énekesnő a helyi tradicionális ételüket, a Kachupát, ennek kapcsán büszkén villogtatta újonnan elsajáított magyar nyelvtudását, amely az üdvözlő kifejezések mellett a hortobágyi húsos palacsinta és a gulyásleves kifejezésekig terjedt. 

Forrás: MyMusic
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.