Bár az Ötöslottón továbbra sincs telitalálat - szombat este 2 milliárd 112 millió forintot sorsolnak -, a Hatoslottón múlt héten elvitték minden idők 3. legnagyobb főnyereményét. A nyertes ezúttal is 90 napig jelentkezhet nyereményéért, utána bukja a jackpotot. Bár meglepő, de időnként ez is előfordul. Évekkel ezelőtt történt meg például, hogy 430 millió forintért nem jelentkezett egy Ötöslottó-nyertes. Tavaly pedig összesen 1,3 milliárd forintnyi nyeremény ragadt bent a rendszerben.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Én ész nélkül rohannék a nyereményért...sok minden elképzelhető
dömdödöm
pontosan tudják melyik szelvényt ,hol és mikor adták fel ,és az időpont és kamera alapján az is kideríthető volna hogy ki adta fel , ha volna bennük elég becsület akkor kinyomoznák a nyertest ha nem jelentkezik akkor így átad6nák a pénzt . Sajnos a kamerafelvételeket csak akkor használják fel ha valami büncselekmény történik egyébként tesznek rá :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.