A Posta szerint semmilyen felelősség nem terheli őket, amiért olyan lassan vitték ki tregardnak az ofotértes kedvezménykupont, hogy addigra az már lejárt. A borítékon látható bélyegző szerint a feladás utáni 2. nap iktatták, aztán valahol eltűnt. A Posta szerint ez normális: A történet egyszerű, és valószínűleg naponta százakkal megesik: A postának 1 hónap alatt sikerült kézbesíteni egy 10000 Ft-os Ofotért kupont. Felelősség nem terheli őket. Hiába semmi közöm hozzájuk, évek óta nem tettem be a lábam egy postára sem, így sem menekülök tőlük. Érdekelne, hogy mely szolgáltatónak, cégnek nem kell felelősséget vállalnia a nyújtott szolgáltatásért a postán kívül? [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
A garantál idejű küldeményért sem fizet immár 2 hónapja.Amikor hazai gyorspostát kértem,annak csak 2000 forint volt a díja,azzal nem foglalkoztam.Most 20000 forintos garantált idejű miatt már négyszer voltam bent,hogy visszafizessék a befizetett díjat,de még most várom az értesítést,hogy visszakapom-e azt amiért nem dolgoztak meg.Ennyit a Postáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.