Rozsi Attila jó nevű nyomozó volt, amikor szerelme miatt végzett egy férfival. A Borsnak adott interjújában a felelősségét elismerte, de – a felmentő bírósági ítélet ellenére – állítja: a nővel együtt követték el a gyilkosságot. – Hatot lőttem a testébe. Zihált, gyakorlatilag halott volt. A barátnőm is ott volt. Félt, hogy túléli a férje, és lebukunk. Erre a férfi halántékához tettem a pisztolyt, és újra lőttem. – A bíróság 18 évre ítélte barátnője férjének megöléséért a volt főnyomozót, Rozsi Attilát. Most nyilatkozott a Borsnak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hírvadász
Attila! 18 évet kaptál. A karrierednek vége. A nő meg éli a világát kint. Sajnálom, ha valakit ennyire behálóz egy nő, hogy embert öl érte. EGY NŐ SEM ÉR ANNYIT!!! Ennyire nem szabad senkit szeretni! Mindennek van törvényes útja, miért ezt az utat választottad? :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.