Zakynthos – Görögországban nyaral Dukai Regina (30). Az énekes, műsorvezető nem focista szerelmével, Feczesin Róberttel (27), hanem népes baráti társasággal múlatja az időt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
craven
hogy sajnálom...mi meg nem nyaraltunk,mert nem tellett rá...
silber13
@vakvillám: Nem is tudtam eddig, hogy te - saját bevallásod szerint - mindent tudsz az életről. Gratula ezért! :-)
vakvillám
@silber13:Szia Nahh --olvasd még el, mert olyantott nem írtam--mit nekem szignálsz .Messzi nem ugy gondoltam--ahogy írod--de--ha egy hölgy --érdekeset kuriózumot mond, arra vevő vagyok--ha így értelmezed ok.üdv
silber13
@vakvillám: Miéert nevezed őket senkiknek? Jól keresnek, megtehetik. Irígység tán, ami az ujjaidat mozgatja?
magyarbakancs
Ki az a Dukai Regina?
Mit tud ?
Mért hír ez?
vakvillám
@silber13: Értelmezz! Fecesin nagyon jól keres -Dukait nem ismerem! az "ilyen sok senkik" egy gyüjtő jelző leírtam --nevüket?.Irigyelni pedig nem szoktam-mert én nem szeretnék egyik helyében sem lenni.Genug a -témából ok?---egyébként olvass el ez oldalon más kommentet, és ott érdekesebbeket találsz.De magánvéleményeimet ,elég gyakran véleményezed ,én a tieidet soha--jó lenne ez fordítva is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.