Palácsik Tímea felvette férje vezetéknevét, így mostantól a Vajna Tímea név szerepel a személyi igazolványában, a lakcímkártyáján, a jogosítványán, adó-, valamint TAJ-kártyáján, útlevelében és új bankkártyákat is kell igényelnie.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Húúú...de rémséges állapot...majd papám kifizeti a kőccségeidet:))

Amúgy meg kocsányon logó szemekkel néztem az esküvői képet, oszt bárhogy is erőltettem a kuksimat...valahogy nem láttam egyetlen egy Ámerikai menő cölöpöt sem...
Még Banderas is elbújt valamerre...:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@vakvillám: ...a lényeg, hogy mindenképp, pasikkal vagy körbevéve:))
vakvillám
@Dulcinea: Kedvesem--csak rendezvényeken--de ott is a nők érdekelnek:))PUSZI :))--nehéz eset vagy:))
Dulcinea
@vakvillám: ...na most akkó..csak a rendezvényeken, vagy a munkahelyeden...??? Ehh..összevissza beszélsz...de hát, korán reggel van még...:))) A lényeg, hogy csak pasikkal...dolgozol...:)))
vakvillám
@Dulcinea: Kis angyalka:nem az,hogy nem érted annak nem a kora reggel az oka...közvetlen mellettem, az adminisztráció két hölgy tagja van most is.) kedvesek csinosak--és ami fontos nem buták- nem --Palácsik Tímeák!Pussz.:))
Dulcinea
@vakvillám: :))))) mondom, hogy összevissza beszélsz...eddig csak pasik voltak...most mán a rend kedvéért becsempésztél két nőt is:))))
vakvillám
@Dulcinea: Hiszen tudtad nem---szelektíve vagy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.