Az emberi kapcsolatok átalakulása folyamatos. De talán olyan rohamos soha nem volt a változás mint most. 10 éve még azt sajnáltuk, hogy csak email jön a barátoktól az igazi levél helyett. Ma már sokan csak a közösségi falon tartják a "kapcsolatot", telefonnal, ami okos. Nem az idő kerekét akarom visszaforgatni, és nem is "bezzegelek". A legújabb bejegyzésben csak a figyelmed hívom fel, mennyire fontosak a valódi emberi kapcsolatok, s néhány tippem is van, hogy hogyan vigyázhatsz rájuk.

Feltöltő: radognaedit
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vakvillám
Nincs áfium arra, ha már mást szeret-vagy szeretsz .volt(van) egy szerelmem--nem kellek már? Szegény nem tudja majd -csak idő kérdése--hogy unja a libling őt is--és akkor majd gondolkodni kezd --persze--ha esze is van nekije:)))))De nem téma, nála az egészséges-kapcsolat! Életmód ?--kedves cikk írója--ne nevettes már lécci!:))
vakvillám
@silber13: Jó kérdés-- talán odaírtam --nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.