BUDAPEST – Nem lehet Szellő István (46) ikreinek öröksége a tragikusan fiatalon elhunyt édesanyjuk, Naim Renáta (†37) otthona. A Blikk ugyanis megtudta, a lakás, ahol hosszú évek óta éltek, már rég nem az övék, hanem egy szír férfié.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jameska
Senkit nem akarok bántani, de aki egy ilyen dumának bedől, az magára vessen. Engem nem lehetne ezzel csőbe húzni.
pacsni
@hallgatag: igen, mert a felesège a Szellonek Sziriai szàrmazàsu, ès biztos vannak mèg Sziriai rokonok akikkell tartotta a kapcsolatot.
bakegya
A nálunk élő szíriaiak vagyonszerző technológiája nem csak szíriai technológia!-a mi családunkban is történt hasonló vagyonlenyúló eset.A GÁZ AZ,HOGY VANNAK OLYAN ÜGYVÉDKÉINK AKIK AZ AJÁNDÉKOZÁSNAK EZEN FORMÁIT IS LEGALIZÁLJÁK JÓPÉNZÉRT.S ha fény derül a csalásra-büntetlenül-működhetnek tovább a cinkosokkal egtyütt!!!-holott névvel követhetők az ilyen ügyletek bonyolítói-ismerünk sok ilyen " nem csak szír barát magyart" is.
Másik
Ahogy olvasom, az már rég nem az ő otthonuk volt. Édesanyjuk naív volt kissé, elkótyavetyélte.
A gyerekeknek maradt egy apjuk, aki már gondoskodott a jövőről, ezután sem hagyja el őket. A gyámhatóság jóváhagyása remélhetőleg formális procedúra.

Nagyon szimpatikus, hogy maga Szellő István, nem kommentálja az eseményeket, remélhetőleg ezután sem "adja el" a kicsiket, hogy napi főszereplő lehessen a Blikkben.
Láthattunk róluk egy képet, szépek, aranyosak úgy hármasban, köszönjük. Jó érzésű embernek ennyi elég.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.