Naiv autótulajdonos kerékcserére állt meg a Határ út 45. alatt, aminek az lett a vége, hogy darabokra bontották az autóját, mert minden nap újabb hiba ütötte fel a fejét: Ez már régebben történt, csak most van időm megírni és kellett egy kis idő, hogy feldolgozzam a történteket. Tavasz beköszöntével gondoltam átrakatom a nyári gumikat a téli helyett. Mivel a gumik a 20. kerületben voltak egy raktárban, bepakoltam a kocsiba és gondoltam nem megyek messze, a megbízható gumishoz a város másik felére, hanem betértem az útbaeső Pirik Autószervizbe, a Határ út 45-ben, aki mellesleg nonstop gumis is. Leszedte a gumikat, és rögtön közölte, hogy vegyek új nyári szettet, mert ami van, az nemjó. Mondtam, hogy köszönöm, de nem, csak cserélje le a gumikat. arra, amit hoztam. Ekkor leszedte a kerekeket és közölte, hogy a legutolsó cserénél valószeg rossz anyát tettek a kerekekre, mert tönkre vannak menve, így aztán vissza sem tudja rakni a kerekeimet. Meg is mutatta - én meg sajnos nem feltételeztem, hogy hazudik, mert télen fékpofacsere miatt volt szervízben a kocsi, és mivel pont azelőtt húzott el külföldre a megbízható szerelőm, a cserét egy új, idegen szerelő végezte, akiről akár el is hittem, hogy valóban rossz anyákat tett fel. De ez persze készségesen felajánlotta, hogy másnapra beszerzi a szükséges csavarokat, cseréli és el is hozhatom majd a kocsit. Normális árat mondott, úgyhogy kezet fogtunk. [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Pfffff...eztet megszívtad...az ilyen szervízt...nem ártana bemószerolni a NAV-nál!

Vagy jól felrobbantani...
vakvillám
Hosszu történet egy autót ,csak flancból tartó--de hozzá nem értő ficekről--és a Magyar csavarról--az-az "palinak" nézik az ilyen ficekeket--ez fizet ugyanis.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.