Összesen mintegy háromszáz vendéget várnak az esküvőre a vőlegény, Tiborcz István családjának Tükröspusztai birtokára. A Blikk szerint azonban nem lesz ott Áder János, akinek keresztlánya is ezen a napon szül.

- Áder János nem tud részt venni Orbán Ráhel esküvőjén - erősítette meg a Blikk információját Altorjai Anita, a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtóigazgatója. - Ugyanazon a napon a köztársasági elnök keresztlánya esküvőjére hivatalos.

A rendezvény mindvégig zártkörű lesz, így oda a sajtó munkatársait nem engedik be, de azokat sem, akik esetleg a kormányfő vagy a Fidesz szimpatizánsaként szeretnének gratulálni. Ők is csak a távolból kísérhetik figyelemmel az eseményeket. A Margit körúti templomba is csak meghívóval lehet belépni a szertartásra. A vendégsereg innen autókkal, de egyénileg utazik le Tükröspusztára - írja a napilap.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Na bazzeg sokáig te sem leszel elnök...:)))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@Polygoner: Pont ezt akartam írni Én se. Igaz meg se hívtak. De akkor se megyek. Jobb a disznó vágás. Ott mindenki kap " kóbászt" itt meg , jobbik esetben csak a menyasszony.
Szvetlana
Áder asszem nem egy duhaj típus. Nem hiszem el róla, hogy reggelig csárdásozna.:))
silber13
@Szvetlana: Majd tesz egy hivatalos, baráti látogatást, megspékelve magán jellegű körítéssel, nemi közpénzi ajándékkal és le van tudva a dolog! Való igaz, nem hinném én sem, hogy duhaj kedvében beugorjon a nagybőgőbe!
sentinel216
Annak idején a koleszban egy - két sör még elment, de egy ilyen puccos parasztlagzi már nem az Áder úr világa. No meg gondolni kell arra is, mi lesz, ha a baloldal nyer jövőre? A poszton továbbra is állni kell.
mátmar
Igaza van! Mert "aki korpa közé keveredik azt megeszik a disznók"!
hallgatag
Jajjj, mégis elment...viktorka biztos könyörgött neki, hogy ne a keresztlánya esküvöjére, hanem a Ráhel esküvöjére menjen...Ha már nem ment a meccsre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.