Korábban megjelent, "Lottó: honnan tudják ilyen gyorsan, volt-e ötös?" c. cikkünk kapcsán beindultak a találgatások, melyek egytől-egyig a játék tisztaságát kérdőjelezték meg. Volt, aki szerint amióta számitógépes rendszerben működik a lottósorsolás, csalás az egész. Más szerint viszont már régóta csalnak: "Régen is csaltak csak akkor nem ennyire pofátlanul! Állítólag azt az öt golyót kellett kihúzni amit előtte felmelegítettek" - írta a Pénzcentrum.hu közösségi oldalán egy másik olvasónk. Az összeesküvés elméletek tehát végeláthatatlanok. Éppen ezért megkerestük a Szerencsejáték Zrt.-t, mi is garantálja a hazai számsorsjátékok tisztaságát. A Szerencsejáték Zrt. a Pénzcentrum.hu megkeresésére elmondta: "Nemzetközi standardoknak és a magyar szabályozásoknak megfelelő eszközökkel sorsolunk, mely eszközöket és a sorsolás menetét is külső, független szakértők ellenőriznek (SZEF, közjegyző, Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Metrológiai Hatóság).

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Természetes,csalnak is,amióta számítógép gyűjti a szelvények adatait,és nem tennétek fel a kérdést,ha nem lenne nyilván való .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
P-Márta
Nincs olyan számítógépes rendszer, amelybe ne lenne "bele nyúlni" és átprogrammozni, feltörni, stb., ezt miért ne lehetne?
Olyan kormány, amely visszamenőlegesen hoz jogszabályokat és sért ezzel korábbi jogos jussokat, az BÁRMIRE KÉPES. Csak egy ötlet és bármit elérnek, POLIPOK, MUTYIK !
Ildikó54
Én nem vagyok egy számítógép zseni,de,ha a szelvényeket számítógépes rendszerrel regisztrálják, akkor csak program kérdése, hogy kiválasszák azt az 5 számot ami nem szerepel egyik szelvényen sem.ez persze csak a gépi sorsolásra vonatkozik.Ha jól emlékszem.1 a 40 millióhoz az esély az ötöshöz.Nem létezik,hogy egy héten ennyi szelvény beérkezzen!/ha nem jó az arány elnézést/
gugu45
Egy Murphy iés egy Rpusso idézet kissé átalakítva. "Ami elromolhat, az el is romlik". Amit ember készít, azt ember átalakítani is tudja.
Vannak ma már olyan számítástechnikai szakemberek, hogy nem csa azt az öt számot tudják be programozni a gépbe amit nem játszott meg senki, hanem azt is, hogy milyen sorrendben.
Rousso "Vissza a természetbe" Vissza a kezdetekhez.
Ha majd kézzel kitöltött, és beküldőtt szelvényeken lehet fogadni, és nem számítógépen, és a húzás egy vidéki kulturházban és nem pedig egy előre manipulált studióban lesz. És a közönség soraiból közvetlen a húzás előtt választják ki a számhúzót, majd akkor tgalán el hiszem, hopgy nem csalnak!!!
hattorihanna
Majd pont a szrencse játék zrt. embere mondja ki hogy csalnak,jót kérdeztek meg nem mondom.Ki az aki elhiszi hogy pl. kétmilliárdig felmegy mindig nyereményalap,azután meg mindig egyetlenegy emberke megnyeri,de még soha az életben senki nem találkozott milliárdos nyertessel,sőt nem is hallott róla.Van egy lottozós öregbácsi ismerősöm aki statisztikát vezetett mindenről,mondta hogy amíg kézzel húzták,sokkal több kisebb-nagyobb nyeremény volt,sokkal többet nyertek az emberek,tehát szerintem inkább régen nem csaltak,viszont most amikor fölpumpálják milliárdosra az alapot,akkor szerintem 99% hogy igen.Kiszórnak pár kisebb nyereményt,parasztvakításnak,azután a nagy lóvét meg lenyúlják.
tivoli
@hattorihanna: Ezt pont így gondolom én is. Hozzátenném még, hogy a nyeremény alap hetekig valakinek a rendelkezésére áll. Mert ugyebár a lottóbefizetések a szaporodó tőke hetekig halmozódik, gondolom nem a játékcég vezetőjének szalmazsákjában. Ha pénzintézetben, annak kamatainak is kellene lennie. Vajon a kamatok emelik a végső nyeremény összegét?
S lám: Eltelt jó néhány hét, gazdára talált a néhány milliárd. Türelem rózsát terem, a lottójátékba befektetett játékosok pénze szépen átszivárog egy magánszámlára, melynek tulajdonosa jogosult a teljes inkognitóra.
Ildikó54
@tivoli: Nem feltétlenül egy magánszemélyhez vándorol, hiszen annyi mindent lehet építeni ennyi pénzből..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.