A Margit körúti ferences templomban tartották az egyházi szertartást, a polgári esküvő pénteken volt.

Már délelőtt 11-től gyülekeztek a rendkívül elegánsan öltözött meghívottak a Margit körúti ferences templomban Orbán Ráhel (24) és Tiborcz István (27) egyházi esküvőjére. Az épület körúti főbejáratát azonban zárva tartották, a násznépet ugyanis a sekrestye ajtaján át engedték be a templomba a meghívó szigorú ellenőrzése mellett.

Így vezette oltár elé lányát Orbán Viktor

A legfontosabb vendégek, családtagok, miként az ifjú ara és az örömapa is azonban a Rómer Flóris utca felől közelítette meg a szertartás helyszínét. Orbán Viktor miniszterelnök és Ráhel egy ezüst színű oldtimer Jaguárral hajtott be a templomudvarra, ahol már várt rájuk a család, így Ráhel húgai is, rózsaszín koszorúslánynak öltözve.

A Blikk tudósítása >>>

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Gratulálok az ifjú párnak, sok boldogságot kívánok nekik.
Gratulálok minden ifjú párnak, akik manapság úgy döntenek, hogy összekötik az életüket, és itt, ebben az országban megtalálják a boldogulást. Főleg, ha nem áll mögöttük stabil egzisztencia, hanem azt nekik, a semmiből kell megteremteni és még gyereket is bevállalnak. Sok örömet és boldogságot, mert az élet így vagy úgy, de hatalmas élmény :))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lenhardtibolya
@darwin: Igaz, én meglehetősen konzervatív nézeteket vallok. A kis menyasszony bizonyára a kánikula miatt öltözött ilyen merészen, de ez legyen az ő dolga, nem érdemes szót vesztegetni rá. Manapság tényleg lazábbak a menyasszonyok mint a mi időnkben, ahol még rövid ujjú menyasszonyi ruha sem igazán létezett. Lehet, hogy a jegyes-oktatáson kellett volna erről beszélni a fiatalokkal... Kérdés, hogy a pap szokott-e ilyen témát érinteni?
darwin
@lenhardtibolya: Ezt a nagymamája is megmondta volna neki,vagy az anyja,ha eddig járt volna misére.Bármilyen meleg van ,volt ,kicsit délebre megverték volna érte.Már a szerbeknél,vagy az olaszoknál is.Protokollos sem volt?
lenhardtibolya
@darwin: Helyes az észrevétele, bizony kicsit délebbre szigorúbbak az előírások. Emlékszem, amikor Velencében nem engedtek be egy templomba, pedig egy nagyon szolid nyári ruha volt rajtam, bár ujjatlan volt, de nem kivágott, mégis elém tették a tiltó táblát...
hallgatag
Viktorka elötte gyónt, és áldozott ???
Ki oldotta fel a tizparancsolat szerinti min.6 bünéért ???
Be sem léphetett volna a templomba !!!
Talán a tömjénzsótika a sekrestyében ???
Ugyanis azon keresztül osontak be...
nyanya001
Valami szebb helyet is választhatott volna a fotós,

mint ezt a fóliás képet ott oldalt lelécezve !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.