A TV2 és az RTL Klub, valamint a Duna, az M1 és az M2 tévécsatornákat is megbírságolta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa a túl hangos reklámok miatt. A hatóság összesen 420 ezer forintos büntetést rótt ki – tudatta a médiatanács szóvivői irodája az MTI-vel.

Forrás: filmsor.net
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
420.000ft! A francba..de súlyos büntetés...asszem bele rokkanak majd a röhögésbe!
vakvillám
Hogy nem szégyellik kiírni is az összeget!Nincs tartalék izzód ,megmázsálnak.
silber13
Naná, hogy ennek az izének, büntinek meglesz ám az elrettentő hatása! Lóhalálában bevezetik a hang nélküli reklámot, ahol a szöveget kiírják a képernyőre és a kísérő zenét kotta formájában láthatják az érdeklődők!
hattorihanna
Ismerős papírboltost nemrégiben büntették meg 380e.ft-ra,egy nem beütött garfitceruza miatt.Hozzáteszem,mindig mindent beütöttek eddig,náluk becsületesebb embereket el sem tudok képzelni,felvettek egy fiatal lányt nyárimunkára és mivel nagyon izgult és többen várakoztak már a boltban,egyetlen egy garfitceruzát kihagyott véletlenül.Ok,büntessék meg őket,de 380.e ft-ra egy ceruza miatt???Ezeket a multikat meg egy kalap alá veszik egy átlag emberrel?Marha jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.