Váratlanul, 66 éves korában elhunyt Magyarország egyik legjobb tollú és méltán sikeres szövegírója, Miklós Tibor. A hírek szerint megállhatott a szíve, s ez okozta halálát.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
@silber13: Kedves @silber13, képzeld, töröltettem a magam hozzászólását, hogy megnyugodjál és ne legyek nálad rossz ízű sutka, mert belevittem egy kis fekete humort.
-Különben az nem zavar, hogy a szórakozás rovatba tették a cikket?-
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@vakvillám: 22.21-re . Magad írod, hogy nem olvastad Pictor kommentjét! Akkor miről is beszéltél teljesen feleslegesen?:-))
vakvillám
@silber13: Tegnap 22:21 kor megírtam--nekem egyszer kell vízbe ugornom ,hogy csobbanjak.
silber13
@vakvillám: Másodjára mondom, hogy felejts el!
vakvillám
@silber13: Már megtörtént-nem most--arra szives figyelmed felhívnám eddig is te zargattál,és üzengettél mandínerből--tudod mi az? csak egy példa."Nemkati 22:52 re .Ne tarts tőle,hogy ez a selejtes,Istennyila,valami érdemlegeset ,is tud mutatni neked a cikkben:Annál együgyübb!"Miről is beszélsz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.