A nagy fogyás elvette az eszét?! A showman karcsúsító műtéttel vigasztalja magát afölötti bánatában, hogy a sok gyógyszertől nemzőképtelen lett. Győzike ugyanis minden pirulát kipróbált, hogy fogyjon, és állítása szerint emiatt most nem tud „gyereket csinálni”. Amióta a TV2-höz szerződött, szinte minden létező műsorban haknizott már Gáspár Győző, nehéz volt elképzelni, hogy tud még újat mondani Hajdú Péternek. A Frizbi felvételén azonban kitett magáért, és ha már csak a fele igaz a mondandójának, lesznek még érdekes pillanatok Gáspáréknál. Ő ugyanis azt sem titkolta, bármennyire szeretné, hogy kisfia szülessen – akit már el is nevezett Viktorkának –, erről egyelőre nem lehet szó.– Egy hónap múlva újra kés alá fekszem: dr. Tizedes György kiveszi majd a lengőbordáimat, hogy karcsúbb legyen a derekam és olyan legyek, mint Beckham. Én elhatároztam, hogy modell leszek, és meg is csinálom – magyarázta, miközben a közönség egyszerre döbbent le és nevetett.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Az a gyanúm te bazári majom, hogy a gyógyszerektől nem csak a pöcörőd kókadt le, de kiirtotta azt a két agysejtedet is, amik közül az egyik a táplálékbevitelt, a másik meg a rinyálva óbégatást szabályozta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
scandináv
"bármennyire szeretné, hogy kisfia szülessen – akit már el is nevezett Viktorkának"...vajon ki után? :d
Szvetlana
Végre egy jó hír, megnyugodtam. Már aggódtam, hogy csak azért, hogy foglalkozzanak vele, képes lesz szaporodni.:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.