Manapság egyre több nő és férfi dönt úgy, hogy nincs szüksége kapcsolatra. Ennek számtalan oka lehet, többek között a munka, a rohanás, a karrier építés, a nagy csalódások, hosszú üzleti utak stb. Ezért sokaktól hallhatjuk, hogy most nem fér bele az életembe egy...

Feltöltő: cikk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikk
@varrólány: Erről mi a véleményed? :)
A Tündik bündije
Végigolvasva valójában igen... sokszor ez kényelmesebb.
Szvetlana
Ha mindkét fél pusztán csak az erotika kedvéért tartja fenn a kapcsolatot, akkor az lehet jó is. De amikor az egyik már ennél többet akar, átsiklik a kapcsolat az érzelem síkjára, s ez legtöbbször a nőknél fordul elő, akkor az már bonyodalomhoz vezet.
A féltékenység, követelőzés, számonkérés, panaszáradat megmérgeti ezt a fajta kapcsolatot. Egy ilyen kapcsolatban a férfiak lazábbak, a nő mint mindíg a megértést és a biztonságot keresi. Előbb-utóbb szakításhoz vezet.
varrólány
@cikk: Szia! előttem már nagyjából leírták hogy kényelmesebb az ilyen kapcsolat. Más dolog csak úgy találkozgatni valakivel meg más együtt élni.
Ma már nehezebben megy az alkalmazkodás ,meg a probléma megoldás is egymással. Talán a férfiak nehezebben viselik a kötöttséget ,talán mert sok mindenről le kell mondani a nők miatt.
Nem szeretik az elszámoltatást, szerintem kapcsolaton belül is lehet mindenkinek magánszférája amikor mondjuk egyedüllétre vágyik . Nem kell mindenhova együtt
menni , kell a külön hobbi is , hiszen a kompromisszumhoz nem szabad a személyiségünket feladni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.