Úgy tűnik, rájár a rúd a tévésekre mostanában. Két hete Kárász Robi tárcáját emelte el egy szemfüles tolvaj, a hétvégén D. Tóth Andrást fosztotta ki egy zsebmetsző. Nem először!

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
ugyszoktàk mondani nincs 2 hàromnèlkul. Megèrdemled, ha mèg kètszer is megloptak ès mèg nemtanultàl belole.
Volt egy kolleganom, aki mindennap a 17-es busszal jàrt dolgozni, ès azzal megy haza, minden fizetèsnapon betette a pènzt a kabàtzsebèbe, mikor hazaèrt akkor vette èszre, hogy nincs meg a fizetèse.(kulfoldon tortènt) a màsik honapba megint felveszi a fizetèsèt mikor hazaèrt akkor se volt meg a fizetèse. Mondomneki akkor te tènyleg hulyevagy? akkor a kolleganomnek mondtam, hogy megèrdemli ha megint kizsebelik, mert a buszon olyan nagy tàblàkkal hivjàk fel a figyelmet a zsebtolvajokròl, hogy aki nem akarja elolvasni kènytelen elolvasni, ez a hulye kollèganom nem vette figyelembe a tàblàt. de màr harmadszorra nemtortèntmeg vele, mert megèrtette hogy hogymukodik a dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.