A digitális átállás októberi befejeződése után, várhatóan jövő év elejétől kezdhet tárgyalásokat az RTL Klub a műsorszóró szolgáltatókkal, hogy azok fizessenek a csatorna adásáért - közölte Dirk Gerkens, a csatorna vezére a Marketing & Mediának adott interjújában.

A csatorna vezetője szerint egy fair díjat szeretnének kiszabni, de nem gondolja, hogy az elérné majd a havi egy eurót előfizetőnként. A díjat az alapján kérnék a kábel- és műholdas szolgáltatóktól, hogy hány háztartásba jut el az RTL Klub adása. Az RTL Klub az adás fizetőssé tételéről már 2010-ben tárgyalásokat kezdeményezett a szolgáltatókkal, akkor még 490 forint plusz áfás előfizetési díjat szerettek volna - írja a hvg.hu.

Dirk Gerkens most az interjúban azt mondta, az előfizetési díj nagyon fontos bevételi forrás lesz, "hiszen nincs túl sok módja annak, hogy növelni tudjuk a forgalmunkat. Azt várjuk tőle, hogy néhány milliárd forint pluszbevételt jelent majd éves szinten. Sajnos ez sem tudja kompenzálni azt a visszaesést, amelyet a reklámpiac csökkenése jelentett az RTL Klubnak, viszont egészségesebb üzleti modellt teremt akkor is, ha a reklámpiac megint válságba kerülne" - mondta.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Juskos
Mi lesz a putrikban Győzike nélkül???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mercis 26
@tivoli: azt a blue-on adják.23-05 ig.természetesen!
csa-csa
bírom hogy ilyenkor SENKI nem is néz TV-t...!!!
entero
@Horizont: A való világot is szinte mindenki szidta, és már a 6. kerül megrendezésre. Biztosan senki nem nézte soha...:-))
csa-csa
@Horizont: ez a végre őszinte hozzáállás jólesett. én is így gondolom.
üdv.
Kaya Ibrahim
Fizetős lehet az RTL Klub ?

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Fizethetnek nekem bármennyit is, akkor sem fogom nézni azt a sok
celebnek nevezett állatot ...
entero
@Horizont: Az a helyzet, hogy ezekről az emberekről inkább ne hullott volna le az a bizonyos máz. Ezek mind selejtes emberek, akik egész életükben egy senkik maradtak volna (bár így is azok) a műsor nélkül. Mondjuk annak idején, amikor Okiról lehullt a máz, megtudhattuk, mekkorát tud fingani. A tinédzsereknek ez tetszik, példaképnek választják az ilyen embereket, hol van a család, mint mintakép? Veszélyes, erkölcs romboló műsor, akár a Mónika show (volt).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.