Összefoglaltuk a pénteki 8-1-es eredménnyel végződő holland-magyar vb-selejtező kapcsán született bonmot-okat. A gyűjtés korántsem teljes körű. Az [email protected] email címre várjuk a további "eredeti" megjegyzéseket a mérkőzéssel kapcsolatban. Közben a telki edzőtáborban Szalai Ádám is megmondta a magáét.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
martinpalermo
@Dulcinea: Érdekes--és korrekt ,a probléma felvetésed,és igaz is.A foci mint olyan,genetikusan nemzeti.De ,nem stadionok építésére,kell a pénzt fektetni---és semmi játékra,költeni,,ahogy írod. Sokan, sokszor méltatlanul háttérbe szorítanak,más sportágak sportolóit:)).Ezt a "focit"- már nem lehet szeretni.Piac az egész--pénz-és más semmi.
Dulcinea
@martinpalermo: "Ezt a "focit"- már nem lehet szeretni.Piac az egész--pénz-és más semmi. "

Kérdés...kinek pénz??? Mert az ország számára...nagyjából semmit nem hoz a foci...csak pénzt visz...nem is keveset! Ott vannak a drága emberek fizetése, a semmiért...az egyesületek fenntartása...mindenféle engedélyek kifizetése, az utazások szállások,stb. és eddig csak a kiadásról írtam...és arról, hogy nem tudnak sem profi módon sem sehogy játszani!

Talán nem ártana olyan motiváció...mint a Forma1-eseknél van! Amennyiben képes vagy pontot szerezni...van pénzed, ha nincs pontod...nincs lóvé, és "saját magad finanszírozod"!
nahh focistáknál is...ha nem tudsz helyezést elérni..nyerni...akkor nincs pénz...csak a sajátod...
Mert azért mégis csak borzasztó...hogy ötezer meg egy kifogást találnak...hogy miért nem sikerül nyerni...és dacára mindennek, miért is kell...fizetni a semmiért ezeket az embereket.

Valahogy...nincs motivációjuk ezeknek a játékosoknak!
martinpalermo
@Dulcinea: Mondd te mindenhez értesz?Ami problémaként a klavidra került--arra nem hiszem hogy választ kapnánk--esetleg annyi --ne érdeklődjünk.Az autósportban is hatalmas pénzek ,vannak,de ott az élete a tét a versenyzőknek--kimondva kimondatlanul. A labdarúgásban is baromi sok pénz van--,és ott minek vannak kitéve a játékosok,?,,maximum esőnek,,de,ha ernyőt vihetnének a pályára vinnének is.Ez az egész úgy ahogy van nulla.:))
Dulcinea
@martinpalermo: Ért a fene...dehogy értem én...mindenhez meg végképp nem értek:))
Szvetlana
A fociedzők és szakosztályvezetők + mindenki aki ebben a nemzeti gyötrődésben részt vesz, elmondhatja: hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal, hazudtuk, hogy létezik egy magyar foci...
Nem, az nem létezik, csak a sok léhűtő akik a semmiért felveszik a zsíros fizetést és egyébb juttatást. Nincs még egy sport hazánkban, ahol így rajzanak a potyalesők
martinpalermo
@Dulcinea:tegnap 11:42 re.csak most tudok válaszolni,mert úton vagyok ,mint Fock Jenő.Rendben--akkor annyit,hogy sok--sok dologhoz értesz---és szerény is vagy:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.