Gyógyítsd lelkedet színekkel! Színterapeuták és pszichológusok véleménye szerint közérzetünkre, egészségünkre kihatnak a munkakörnyezetünk, otthonunk, ruháink színei. Melyik a 10 legjobb lélekgyógyító szín? Neked van kedvenc színed?

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: jameska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
martinpalermo
A hölgyek ruházatán átsejlő,kék szín.!--Főleg alul:))))
csikknorisz
Hát a ződ, és annak árnyalatai. Csak azt szívni kell a kívánt hatás eléréséhez. :)
silber13
Ha a " hölgyek ruházatán átsejlik q kék szin, akkor azt már az LGT megénekelte, A hölgy akkor maga a kék asszony! Fene tudja, de kicsit morbid! Kék bőrű nő és ráadásul alul!! :-)))
martinpalermo
káka csomókkal---nem "kákán is csomó"A fantáziálatlanok- nak, a kisnadrág, még gyengébbek kedvéért a bugyi színe kék:-)))
silber13
Ne tess mán röhögtetni! merész dolog ilyet kijelenteni, hogy a bugyi szine kék!!:-)))) Rémlik,mintha lennének más szinekben is ilyes ruhadarabok!! :-)))))
silber13
Kéretik jobban figyelni és megjegyezni. A fentebb használt " fantáziálatlan " szó helyesen
(!) fantáziátlannak irandó!!:-)))
varrólány
Kevés nőnek áll jól a kék szín, talán a szőkéknek jobban.. Én nem is szeretem , csak a türkizkék színvariációban.
Tengerészcsíkosban viszont nagyon jó, már csak egy jó sapka kellene hozzá! Vagy kék kockás ingblúz farmerszoknyával az olyan farmerlányos + befont haj.:-)
silber13
@varrólány: A szakember véleménye mindig mérvadó! Ezúttal is.
varrólány
@silber13: Köszi, de a szakember az túlzás , meg ízlések is változóak.
Férfiakon jobban tetszik a kék szín de ez természetes állapot!:-)
martinpalermo
Sajnos lemaradt egy "lö"--betű elnézés kéretik.
martinpalermo
@varrólány: 09:06-ra-A cikk címére utalok.Nekem a kék szín a lélekgyógyító szín,és főleg akkor,ha az egy női ruhán,keresztül is látható,kis bugyi( ki még ilyet nem látott az,nem érti a lényeget sem).,ami független a haj színétől.De vannak olyanok , akiket nem egy jó nő látványa--inspirál,hanem a mások véleménye--na ezeknek ,én is tudnék tanácsot adni mit is nézzenek---"mi kék-- az ég címmel"---vagy kivel is foglalkozzanak:-))!?
Nyuszicsibe
Lélekgyógyító szín...mekkora baromság már. Reggelente olyan színű ruhát veszek fel, amilyen az időjáráshoz meg a "felkelési-kedvemhez" illik. De hogy ez határozza meg az egész napomat, vagy a színekhez kössem a lelkiállapotomat,pláne hosszútávon, el nem tudnám képzelni. Van a városban egy tanár, szimplán fidesz-imádatból narancssárgára festette a kerítését. Elég gyakran megyek el előtte, most nem rosszindulat, de olyan ótvar szegény... !! :)
martinpalermo
@Nyuszicsibe: Azért,ha nem tudunk dolgokról ,jelenségekről azok még létezhetnek.Ezért egyáltalán nem baromság,mert az emberek színekhez való viszonyulását,komoly Pszichikusok vizsgálják,és nem tegnaptól--és ha hiszed ha nem az igazán profi ruhagyártók,használják is tapasztalataikat.És te is leírtad,hogy mibe öltözöl reggel,máris jelzés,hogy az egész napodat abban akarod tölteni.A kórházak zöld belsője--is ilyen kutatás miatt zöld--mert a betegek ezt viselik legjobban.Szóval attól,hogy nincs ilyen--- mégis van.Persze szélsőségek vannak--de ebből szabályt alkotni nem lehet.Ez. a szintaktikai pszichológia-felhasználhatósága.
Nyuszicsibe
@martinpalermo: Ezt a színtaktika-izét meghagyom az unatkozó kutatóknak... :) én nem azt mondtam, hogy ilyen dolog nincs, csak én egyszerűen nem hiszek ebben. A kedvemet, a viselkedésemet nem az határozza meg, hogy milyen a ruhám színe. Ha az egyenruhám rózsaszínű lenne, attól még ugyanúgy utálnám a főnökömet, mint most. A civil cuccom meg mindig kevés, de tudoooom: tele a szekrééééény !! :)
varrólány
@martinpalermo: Akkor neked marad a kék, nekem meg a többi szín. Fő a változatosság!
martinpalermo
@varrólány: Most már nem is annyira kék, nekem a kék:-)) P:
varrólány
@martinpalermo: Akkor milyen szín kéne? Csak szólj melyik tetszik!:-)
martinpalermo
@varrólány: Köszi ,a kéknél maradnék,de ,nem estem még kétségbe,ha sárga volt lila pöttyökkel.:-))
varrólány
@martinpalermo: Én sem láttam még olyankor "kétségbe esett" férfit.:-)
Nagyon önbizalom növelő tud lenni egy szép darab.
martinpalermo
@varrólány: Egy hölgy, legyen az bármilyen szép,vagy kevésbé,(vagy--na csúnya nincs)tudja ránézésre,hogy a ficek mitől" pusztul "a nő után:))
varrólány
@martinpalermo: Azért a "pusztul"szó az erős, de értem !:-)
Én azért ismerek csúnya nőt hidd el van, mert sajnos a személyisége is katasztrófa!
JAJMÁR
Ez igaz, a színek valóban hatnak ránk. Annyi árnyalatuk van azonban, hogy azt kijelenteni, hogy a zöld jó hatással van idegrendszerünkre, én nem merném. Van az az árnyalat, ami jó hatással van, és van az, amelyik mérgez :D és így tovább.
Falakon a föld színeit szeretem, pasztell árnyalatban. A narancs és a vörös tényleg étvágyat csinál :)
martinpalermo
@varrólány:Baráti körömben,sokan vannak kik így mondják,, "olyan jó nő, hogy megpusztulok érte "utána , miatta:)Nem föltétlen biztos,hogy csúnya is és gonosz is.Találkoztam már gyönyörű,nővel,,ki pontosan olyan gonosz is volt,mint amilyen szép:))
varrólány
@martinpalermo: Én azt mondom szerencséd hogy nem ismered! Akkor pedig elhiheted hogy nem jó vele lenni, mert én eléggé toleráns vagyok. De ha beszélgetek vele , már engem is képes teljes letargiába lökni.
Régebben az volt a baja hogy a férfiaknak "arra "kell most meg az hogy már" arra "sem.
Ha randizott mindig a legdrágább italt vetette meg a férfival hát akkor gondolhatod !_:-)
martinpalermo
@JAJMÁR: A kórházak zöld belső festése,nyugtatóan hat a betegekre,,persze nem úgy hogy minden idegességét megszüntet:!
martinpalermo
@varrólány: Na ezt nevezik a harmadik csapásnak.Én hiszem,hogy van ilyen,azt azért megkérdeztem volna,most szeszelni,akarsz,vagy szexelni?.Persze,nem teljesen zárják ki egymást.És még az ágyikó színe sem volt mindegy:-) neki?.
varrólány
@martinpalermo: Azt már nem tudom , nem részletezte.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.