Kisebb dulakodást követően elvette a Velvet fotósnak fényképezőgépet Rékasi Károly, majd autójába hajított azt, később pedig letagadta, hogy nála lenne – írja a lap. A fényképezőgép végül megkerült, a fotós feljelentést tett.

A Barátok közt válófélben lévő színészének nem tetszett, hogy a lap munkatársa képeket készített róla és új barátnőjéről, Pikali Gerdáról amint autójukkal elhajtottak egy budaörsi nyilvános rendezvényről.

A Velvet beszámolója szerint a színész, miután egy ismerősével visszatért a parkolóba, azt követelte a fotóstól, hogy mutassa meg, illetve törölje le az elkészült képeket. Rékasi, aki a lap szerint az eseményen több szemtanú előtt alkoholt is fogyasztott, ezután dulakodni kezdett a fotóssal, és erővel elvette tőle a megközelítőleg egymillió forint értékű eszközt. A színész az autója csomagtartójába hajította azt, majd a méltatlankodó fotósnak annyit mondott: nem tudja, miről beszél.

Végül hosszabb szóváltást követően, nyomában motoros ismerősével, Rékasi elhajtott a helyszínről. A fényképezőgépet a rendőrség kiérkezése előtt a színész motoros ismerőse hozta vissza a Velvet munkatársának, aki feljelentést tett Rékasi ellen.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Jogos önvédelem !
Személyiségi jogot sért az a fotós,aki a fénykép elkészülte előtt nem kéri a tárgy beleegyezését !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Ez így nem túl izgi. Rékasi agyonveri egy fényképezőgéppel a velvet egész stábját, de egyikük még életben marad, aki utolsó erejével rálő egy csapra, aminek következtében a Rékasi feje melletti vezeték fehér felhők sistergése közepette lefagyasztja a fejét. Majd a velvethez mélyinterjúra érkező pornószínésznők egyike vandámos forgórúgással lekaratélyozza, Kovi pedig összesöpri. Majd a terminátorkettőként összefolyó darabkákat gigantikus brokesszá formázza, és itt megint a velvet pornósaié a főszerep.
bretagne
Először is: nem kellene lesifotósként működni.
Másodszor: Rékasi sem állt a helyzet magaslatán.
mátmar
Ittas vezetésért és garázdaságért mikor ítélik el?
sokanvagyunk
Fotózzon virágokat, meg méhecskéket - bár az is megszúrhatja aztán jelentgethet...
Zsuga
Egy középkorú férfinak még inkább elveszi egy új szerelem az eszét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.