Kisebb dulakodást követően elvette a Velvet fotósnak fényképezőgépet Rékasi Károly, majd autójába hajított azt, később pedig letagadta, hogy nála lenne – írja a lap. A fényképezőgép végül megkerült, a fotós feljelentést tett.

A Barátok közt válófélben lévő színészének nem tetszett, hogy a lap munkatársa képeket készített róla és új barátnőjéről, Pikali Gerdáról amint autójukkal elhajtottak egy budaörsi nyilvános rendezvényről.

A Velvet beszámolója szerint a színész, miután egy ismerősével visszatért a parkolóba, azt követelte a fotóstól, hogy mutassa meg, illetve törölje le az elkészült képeket. Rékasi, aki a lap szerint az eseményen több szemtanú előtt alkoholt is fogyasztott, ezután dulakodni kezdett a fotóssal, és erővel elvette tőle a megközelítőleg egymillió forint értékű eszközt. A színész az autója csomagtartójába hajította azt, majd a méltatlankodó fotósnak annyit mondott: nem tudja, miről beszél.

Végül hosszabb szóváltást követően, nyomában motoros ismerősével, Rékasi elhajtott a helyszínről. A fényképezőgépet a rendőrség kiérkezése előtt a színész motoros ismerőse hozta vissza a Velvet munkatársának, aki feljelentést tett Rékasi ellen.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Jogos önvédelem !
Személyiségi jogot sért az a fotós,aki a fénykép elkészülte előtt nem kéri a tárgy beleegyezését !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nakimaga
Jogos önvédelem !
Személyiségi jogot sért az a fotós,aki a fénykép elkészülte előtt nem kéri a tárgy beleegyezését !
varrólány
@Nakimaga: Odamegy szépen bemutatkozik, és közli hogy kér egy mosolygós képet, ráadásul a Velvetnek! :-(
Én még azt sem bírom ha a család fényképez engem az engedélyem nélkül.:-)
leszúrt rittberger
@Nakimaga: Mi vagy te, valami szakmunkás zugügyvéd? Jogos önvédelem akkor lehetne, ha a fotós támadt volna rá erre a házasságszédelgőre, de az "elveszem a milliós fényképezőjét és elfutok vele" még akkor sem megfelelő és arányos fellépés. Ezt így úgy hívják, hogy rablás.

Ha meg nem szeretné, hogy fotózzák, 1.) ne álljon ismert embernek, mert ez ha tetszik, ha nem, ezzel jár, 2.) ne menjen nyilvános sajtóeseményekre, 3.) hívjon rendőrt a fotósra.
pbalage
lehet az enikő is rajta volt a memóriakártyán, aztán gyorsan le kellett törölni.
csikknorisz
Ez így nem túl izgi. Rékasi agyonveri egy fényképezőgéppel a velvet egész stábját, de egyikük még életben marad, aki utolsó erejével rálő egy csapra, aminek következtében a Rékasi feje melletti vezeték fehér felhők sistergése közepette lefagyasztja a fejét. Majd a velvethez mélyinterjúra érkező pornószínésznők egyike vandámos forgórúgással lekaratélyozza, Kovi pedig összesöpri. Majd a terminátorkettőként összefolyó darabkákat gigantikus brokesszá formázza, és itt megint a velvet pornósaié a főszerep.
bretagne
Először is: nem kellene lesifotósként működni.
Másodszor: Rékasi sem állt a helyzet magaslatán.
mátmar
Ittas vezetésért és garázdaságért mikor ítélik el?
sokanvagyunk
Fotózzon virágokat, meg méhecskéket - bár az is megszúrhatja aztán jelentgethet...
Zsuga
Egy középkorú férfinak még inkább elveszi egy új szerelem az eszét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.