Mit lehet tenni akkor, ha valaki évekkel vagy akár évtizedekkel később döbben rá, hogy nem "végezte" el a megfelelő gyászmunkát egy szerette távozásakor? ...

Forrás: HáziPatika.com
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

martinpalermo
@Tootsy:szerencsés vagy ,hogy ismerhetted:)) Igen így van--jó kis dalaik vannak kedvelem őket---de ma,s holnap, nincs nóta--csak a gyász!!.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@Tootsy: 09:51 Ne mond ,tényleg osztálytársad volt?
Egyik kedvenc zenészem és méltánytalanul keveset hallani róla. Most is volt jubileumi koncertje , de semmit nem tudok erről hogy milyen lehetett.
Bosszant is hogy minden új tehetségtelent naponta mutogatnak , a régiek meg elfelejtődnek.
Tootsy
@varrólány: Igen, meg az altalanosba jartunk egyutt, aztan O textiliparira ment, mert a papaja textiles volt, szoval O textilipari mernok, de soha nem dolgozott a szakmajaban.
A koncertje csodalatosra sikeredett, az osztalyunk kozossegi oldalan gratulaltunk Neki, es O is elmondta, hogy remeli, hogy sikerul belole egy elo koncert DVD-t csinalni. Mivel mindig magasan tartja a mercet, O maga mondta, hogy visszanezve az anyagot szinte semmit nem kell majd rajta vagni, mert minden ugy jo, ahogy lement eloben. Megemlitette az uttoroorsunket is, es megkerte a jelenlevo osztalytarsakat, hogy alljanak fel es mutassak meg magukat, amit persze a jelenlevok meg is tettek.
Nagyon nagy szerelme volt Kovacs Kati, akivel jopar evet eltek egyutt, a mai napig bensoseges barati es szakmai viszony fuzi oket ossze. Az uj neje nem szakmabeli, Vele is nagyon szepen elnek, sajnos, gyerekuk nincsen. Minden tanarunk temetesere eljon, velunk is nagyon aranyosan viselkedik, de a mi osztalyunkban mindenki ilyen volt, pedig 45-en voltunk. Van koztunk szinesz, orvos, egyetemi tanar a Tudomanyos Akademian, katolikus pap, es sajnos szeptember 9-en hunyt el autobalesetben Budai Kata baratunk, aki a legkompetensebb Shakespeare-kutato volt, Ot mindenki ismerte a szakmaban. Az O temetesere is elment Istvan, es az utolso szam az O szerzemenye volt, amit a Mamaja halalara irt. CD-rol ment, mert nem birta volna elenekelni, a szive szakadt meg Katankert. Szoval, a szakmai elismerese megvan, megvolt, de szereny, ezert nem latni Ot a konyoklo"k kozott...:o))
silber13
Van ismerős, akinek a szüleit szólitotta magához a Teremtő. Értük is szóljon ez a csodálatos zene
varrólány
@Tootsy: Köszönöm, hogy leírtad a koncertet még tényleg sajnálom hogy nem láthattam mert valami egyedi feldolgozásban kerültek előadásra. Nagyjából ismerem az életét , hát azért én se vagyok mai lány! Akkor láttam utoljára élőben zenélni amikor Vásárhelyen Charlie koncert volt.
Tootsy
@varrólány: Ki akarja adni DVD-n az elo koncert anyagat, mar megvan az anyag, nagyon keves vagassal, en akkor fogok belole kapni, ha majd megjelenik. Elkuldte nekem az onelatrajzi regenyet es az 50. Szimfonia c. DVD-jet is... Nagyon varom mar, mert jol kiboghetem magam rajta, tobb szempontbol is,...:o(
varrólány
@Tootsy: De mázlista vagy Te! Már nem a bőgés miatt!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.